- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Devil Smile #3726 üzenetére
...mivel 5vinyó van a gépemben,araid tömbre csak a vinf0s és a progik kerűlnek...a játékok mentését meg nem tart sokáig átmásolni másik vinyora...ezzel rá is beszéltem magam...
-
tlac
nagyúr
válasz
Devil Smile #3714 üzenetére
próbáld meg az én módszerem is
-
Devil Smile
őstag
válasz
Devil Smile #3713 üzenetére
1ik szemem sir a masik nevet
a C: particiot sikerult lementeni de a D: t nem es azon voltak adatok amik kellenek
c: rol par aprosagot sirattam volna mint pl jatek mentesek meg par beerkezett fajl.. sehogy nem sikerul a d: t kiolvastatni valoszinu h serult mert rengeteg sector t nem tud kiolvasni..
de meg a mai nap 1 reszet raszanom a dologra.. -
Termi16
őstag
válasz
Devil Smile #3701 üzenetére
Ha szerencséd van és minden jól megy, akkor fél óra
-
Termi16
őstag
válasz
Devil Smile #3672 üzenetére
Én kivettem faterom gépéből egy ősrégi 20gb-os maxtor vinyót, most erről megy a rendszer.
Sajnos nincs még 1tb-nyi vinyóm, sőt semmilyen plussz vinyóm nincs a 2*500gb-on kívül, úgyhogy ez a fajta mentés nem fog menni
-
Termi16
őstag
válasz
Devil Smile #3651 üzenetére
Nekemis ugyanez a problémám, úgyhogy figyelek
-
tlac
nagyúr
válasz
Devil Smile #3651 üzenetére
egyelőre nézd át alaposan a testdisk dokumentációját
-
tlac
nagyúr
válasz
Devil Smile #3631 üzenetére
ezek a szoftveres raid-ek nem túl megbízhatóak, főleg ha tuningol is az ember
giga ich8r-nél, meg ich9r-nél is már sokszor széthullott a raid-em, legutóbb szintén bios frissítés után kicsivel később
első alakom után* már az mbr-em ki van mentve egy usb rack-es vinyón, amin linux van, és a segítségével könnyedén visszaírható*első alkalommal a testdisk ingyenes programmal kerestem meg a partíciókat
egyébként itt a topikban le is írtam az esetem -
tlac
nagyúr
válasz
ha pontosan újra létrehozod a raid-et, ahogy volt, könnyen visszaállítható, mivel csak az mbr-t írja felül az intel raid manager
-
liksoft
nagyúr
válasz
Privi ment.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Devil Smile #3622 üzenetére
Szia!
Mivel saját progit használok, így csak azt tudom mondani, hozd be, segítek lementeni. Persze, ha lehet, és nem történt rajta felülírás.
Vagy beteszel egy winyót, és a progival megoldod. (De ehhez kell egy az új rendszernek, és egy amire átmásolod az összefűzött RAID-et (320GB minimum, de jobb a 400GB, hogy a vége is felférjen rá)).
Új hozzászólás Aktív témák
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest