Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
Mondtam, hogy némileg.
Ill. inkább a párhuzamos műveleteken segít, a szekvenciális olvasáson nem igazán. De ezt tényleg vehetjük akár 0-nak is, mert nem igazán érezhető, csak mérhető. A resync meg, mondtam, hogy idegesítő lehet.
Egyébként mit akarsz tárolni ekkora köteten? Nem lenne egyszerűbb az életed egy mondjuk naponta időzített különbségi mentéssel, két különálló lemezre?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Ryzen 7 5800X3D // számla // garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ill. inkább a párhuzamos műveleteken segít, a szekvenciális olvasáson nem igazán. De ezt tényleg vehetjük akár 0-nak is, mert nem igazán érezhető, csak mérhető. A resync meg, mondtam, hogy idegesítő lehet.
Egyébként mit akarsz tárolni ekkora köteten? Nem lenne egyszerűbb az életed egy mondjuk naponta időzített különbségi mentéssel, két különálló lemezre?