Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Jester01
üzenetére
ilyen alapon akkor már miért nem fűzetünk össze vele 4 lemezt raid 10-be? akkor legalább redundáns is lesz, és még a sata 3 sem fog korlátozni.
én egy szóval sem írtam, hogy jobban el fog használódni bármi is, bár szerintem (lehet nem így van) a write amplification nagyobb lesz hosszú távon két meghajtónál, mint egynél. plusz a raid vezérlő egy újabb hibaforrás, ha az oprendszer kezeli a tömböt, annak az összeomlása szintén, ha az oprendszer az említett raid tömbön van (márpedig hol máshol lenne), az ismét újabb hibaforrás az adatintegritási szempontból. gondolom ez szerinted kevésbé gyakorlati probléma, mint a sata 3 max átviteli sebessége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgatós találkozó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Warships
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1030 G2 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest