Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Nekem 60Gb-os SSD-n van a Windows 7. Így sokkal jobban hasít, mint mikor két HDD-s RAID0-on volt. És ennyin szerintem el lehet férni a rendszerrel.
Egy fullos Win7 (Ultimate, ami igazából felesleges is) és egy AutoCAD Civil3D 2012 (szintén full install, pedig sok modult nem használok) van rajta, ami számottevő. Aztán ilyen kisebb dolgok, hogy MathCAD, PhotoShop (szintén full install), plusz még persze az a nagy kazal vacak, amit a hangkártya, multifunkciós nyomtató-scanner, okostelefonok, VGA kártya és egyebek mellé települ (amikből lehetne szelektálni, mert nem használok minden ilyen kisalkalmazást, de lusta vagyok, mert elfér).
És még így is van perpill majdnem 14Gb szabad helyem (mondjuk 8Gb RAM mellé most nincs is lapozófile, de beleférne pár giga - bár ha kéne, inkább rendes RAM-ot vennék, az még mindig gyorsabb és most olcsó is...).Játékot mondjuk nyilván nem telepítek ide, de egyszerre egy még el is férhetne, ha lenne értelme (főleg, ha takarékosan bánnék a hellyel).
És ha több helyet szeretnék, akkor összedobhatnék magamnak egy egyedi Win7 telepítő CD-t, amiből kivághatnék egy kazalnyi felesleges cuccot, illetve kiválogathatnám minden software telepítésekor, hogy mely funkciókra lesz szükségem. Ezzel szerintem simán kapnék még 10Gb-ot, ha nem többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Képregény topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- SSD-k,2,5"-3,5" merevlemezek,80GB-3TB-ig,számlával,garanciával
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest