- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUfantom ...és azt kezelted bárhol máshol, mint a Lemezkezelőben (Disk Management)? A topictárs által linkelt képen a felület úgy néz ki? Nem. Akkor nem értelek.
Igen pontosan ott állítjuk be. Azt az inteles felületet nem ismerem ezért megkérdeztem, hogy mit mutat. Így utólag már látszik, hogy biztos hardveres, de akkor...
Az IT mindig meg tud lepni. Az Intel rapidstore technology nekem még azon inteles megoldást jelenti mikor egy SSD-t használ a gép tulajdonképpen cachelésre és a többi adatot tartja a "tányéros" lemezeken. -
janos666
nagyúr
Most ZAR-al estem neki.
Ez ránézésre képes fizikai lemezként kezelni az eszközöket és azt ígéri filokat is tudok majd menteni.Viszont már a quick prescan sem olyan gyors és így 60% körül még a kis data fragments térképe sem túl biztató.
Lehet mindjárt ránézek az említett progikra, ha lefutott a quick és semmi.
(Á, agyoneszi a CPU-t, vissza kellett volna állítani a CPU órajelet az alaplap reset után és ez előtt.)Image-eket tuti nem fogok lementegetőzni, pillanatnyilag csak egy darab 1Tb-s winyót tudok kibányászni egy DVR-ből (elég is lenne lementeni, ami kell, sok kacat is volt a tömbön amit csak lusta voltam törölni míg nem kell a hely), már egy második 1Tb-ért is messzire kéne menni, több pedig nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen joysticket vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fogyjunk le!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új - Eladó!
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- SAMSUNG 970 EVO PLUS 250GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Kingston 2TB KC3000 NVMe SSD - Garanciális
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest