Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
HUfantom
üzenetére
Csak egy ötlet, sosem próbáltam, és nem tudom, mennyire fos a windows ilyen téren, de elvileg működhet:
Beraksz a gépbe az eddigiek mellé egy akármilyen háttértárolót, amiről képes elindulni az alaplap, és írni tud rá a windows telepítője, beállítod az alaplap setupjában, hogy erről akarjon bootolni, majd így próbálod telepíteni a windowst a tömbre. Így elvileg az akármilyen háttértárolón hozza létre a telepítő a boot elindításához szükséges adatokat (pl. 100MB-os partíció), de a tömbről töltődik majd a windows érdemi része.(Ja és egy jó tanács a végére, vitatkozni nem érdemes vele, mert 1x tapasztalata alapján mondom, vagy megfogadod, vagy nem, a te dolgod, csak jó szándékból mondom: semmilyen ASUS termékért ne fizess többé! Legfeljebb akkor, ha mással tényleg nem tudod kiváltani.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest