Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reac^
őstag
Na történések. Ki szeretném próbálni ezt az 1 hdd-n több féle raid dolgot. Nos csináltam egy új tömböt. 4x160 ugyebár. Csináltam egy 0+1et 150GB-osat, erre húztam egy új wint (sajnos ugyanaz a jelenség mint amit fentebb linkeltem). Továbbra is a vezérlő biosában voltam, csináltam ugyanebből a 4hdd-ből egy raid0-t. Viszont a méretét nem engedte állítani és magától beállt 300gb-ra... Hmm most hogy leírtam leesett, hogy miért
(na m1 már nem törlöm ki).Inkább aztat mondom, hogy amikor telepíteném az Intel Storage Matrix-ot, akkor szól hogy ez egy régebbi verzió mint ami fenn van, tölöm e a fennlevőt? Mondom ez érdekes, ennyire rámentek a raid-re ennél a módosított XP-nél? (mondjuk ez ott volt a leírásban is és az elején 10percet csak raid vezérlőket töltöget)...

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Mikrotik routerek
- Revolut
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Call of Duty: Black Ops 7
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest