Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Elhiszem, hogy a játékosok tetemes hányadánál nincsenek problémák, valamint azzal is tisztában vagyok, hogy nVidia VGA-val kevesebbet szívnék. Viszont az rajtam nem segít, hogy máshol tökéletes a játék, csak nálam sz@r.
Ezért mondtam, hogy addig nem írok tesztet, amíg nálam a hardverkiépítés miatt szarul fut, míg többeknél rendben van. Nem lenne igazságos a játékot hibáztatni, ha az egészről az AMD VGA vagy a hozzá írt driverek tehetnek.
Majd ha az AMD kiad egy végleges drivert - bétákkal nem vacakolok -, és az id is kidobja a beígért nagy felbontású pakkot, valamint ha az 5 centire lévő objektumokon is olyan részletesek és élesek lesznek nálam is a textúrák, ahogyan az az NPC-ken is van, akkor egy árva kukkot sem szólok és előre megígérem neki a 8-ast, akár csőjáték, akár nem (Mint mondtam, én még negyed órát sem tudtam vele folyamatosan játszani, mert a lagok miatt felidegesítettem magam és hagytam a pi***-ba).
Végül pedig, no offense, de most arra nincs pénzem, hogy egy játék miatt cseréljem le azt a kártyát, amivel a többi 99,99%-nak semmi baja nincs. A többi játéknál is előfordult, hogy szidták az AMD-sek, nálam meg tökéletesen ment. Ez van. Mivel azonban a teszt írásánál ez befolyásoló tényező, így majd akkor térek vissza rá, ha majd nálam is legalább úgy fut, mint nálatok.
Ui.: Valaki tud adni egy GTX 580-at, hogy azzal leteszteljem? Mert akkor no problem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- World of Warships
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- OTP Bank topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)