Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

válasz LLKobe #946 üzenetére

Elhiszem, hogy a játékosok tetemes hányadánál nincsenek problémák, valamint azzal is tisztában vagyok, hogy nVidia VGA-val kevesebbet szívnék. Viszont az rajtam nem segít, hogy máshol tökéletes a játék, csak nálam sz@r.

Ezért mondtam, hogy addig nem írok tesztet, amíg nálam a hardverkiépítés miatt szarul fut, míg többeknél rendben van. Nem lenne igazságos a játékot hibáztatni, ha az egészről az AMD VGA vagy a hozzá írt driverek tehetnek.

Majd ha az AMD kiad egy végleges drivert - bétákkal nem vacakolok -, és az id is kidobja a beígért nagy felbontású pakkot, valamint ha az 5 centire lévő objektumokon is olyan részletesek és élesek lesznek nálam is a textúrák, ahogyan az az NPC-ken is van, akkor egy árva kukkot sem szólok és előre megígérem neki a 8-ast, akár csőjáték, akár nem (Mint mondtam, én még negyed órát sem tudtam vele folyamatosan játszani, mert a lagok miatt felidegesítettem magam és hagytam a pi***-ba).

Végül pedig, no offense, de most arra nincs pénzem, hogy egy játék miatt cseréljem le azt a kártyát, amivel a többi 99,99%-nak semmi baja nincs. A többi játéknál is előfordult, hogy szidták az AMD-sek, nálam meg tökéletesen ment. Ez van. Mivel azonban a teszt írásánál ez befolyásoló tényező, így majd akkor térek vissza rá, ha majd nálam is legalább úgy fut, mint nálatok.

Ui.: Valaki tud adni egy GTX 580-at, hogy azzal leteszteljem? Mert akkor no problem. ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés