Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszi99
őstag
Azért örülök ilyenkor megvallom

Egyetlen kikapcsolódásom a játék, és erre állítjuk össze a gépemet (pár ph-s barát)
Ismét igazolást nyert az NV helytállása (ha nem is tökéletes, és csúcs), de nagy általánosságban kompatibilisebb a játékokkal mindenkor szinte.
Nagy körültekintéssel választjuk ki a karimat erre a célra, r-gó nem a legerősebb kari a legjobb választás, ezt megtanultam, mert megtanították nekem, hála több ph-s barátomnak.
Ennek ellenére nem becsülöm le az AMD karikat sem, mert jók azok is, csak mindegyik más szemszöget vesz alapul.
Ennek ellenére azt mondom, hogy kell a verseny, ne puhuljon el a fejlesztés egyik oldalon se, és jó dolognak tartom ezt.
Igaz a kari nem minden, mert sok összetevője van a dolgoknak, hogy jól működjön a rendszer.
Az igazat megvallva még most sem tudom igazán eldönteni merre is húz a szíved
, és az írásaid alapján ......... 
Sok mindent lehet tanulni a fejtegetéseitekből abu-val, mert sokszor értelmes hangnemben, és jókat írtok, máskor meg csak az acsarkodás megy
Félreértés ne essen nem állok egyik oldalon sem, én is a közös megoldás híve vagyok.
A vitákat jónak tartom ha eredményre vezetőek, és itt a RAGE sokra megtanított minket, főleg hogy másképpen nézzük ezentúl a dolgokat.
Azért remélem (reméljük) nem ez lesz a jövő, hogy mindegyik oldal ennyire széthúz, és mi isszuk majd meg a levét, mert ez már tisztán látszik.
A felhasználó sem teljesen hülye
Azért csak be próbálkoznak, mint a példa is mutatja
Minden jót, és szebb jövőt:
Új hozzászólás Aktív témák

- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Opel topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Óvodások homokozója
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, és az írásaid alapján .........