Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Végső soron teljesítette a játék, amit vártam. Van többféle társasjáték, amivel lehet lóvét szerezni, autóversenyek, egymásra épülő, komplex mellékküldik (!), no nem kell nagy dologra gondolni, de én még ennél is kevesebbet vártam. Mondom, rpg light. A grafikát is eléggé megkedveltem. Amilyen elnagyolt néhol, máshol olyan változatos és hangulatos.
Van egy küldetés, amit Wellspring polgármestere ad. A banditák meteorkövet bányásznak, abból kell mintát hozni. Az egész helyszín kékes fényben úszik, majdnem lenyűgöző. Még a textúrák is javulnak később. Két bajom van csak: néha villognak a figurák, és gyakran fagy helyszín betöltésénél.
A grafika meg olyan, amilyen, élvonalat ne várjon senki. Alacsony a textúrák felbontása, mintavételezése (gondolom a megatexture-t nem konzolra találták ki), és nem eléggé dinamikus: hol van a vonuló nap? hol vannak a napszakváltások? Szerintem még az ég is csak egy gömbfotó...dy_nmq: basszus, ez olyannyira így van, hogy a moddal néhol az erős háttérfény miatt nem látszik, mi van a monitorokon a játékban! Az a mod egy csőd. A textúrák élesebbek, de tipikusak. Azért mert finoman szemcsézettek, kásásak, még nem lesznek élethűek. Ld. a Dead Islandben a fémfelületeket. Fának talán elmennének.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Milyen légtisztítót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Eladó XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT / kb 6 hó alza gari
- iPhone 15 128GB ÚJ gyári független 2029.01.09 Jótállás
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó PS5 Pro + ajándék Garanciás 2028.12.11-ig
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest