- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian23
csendes tag
Nekem bejön így 2 óra játék után. Először kipróbáltam az okosítások nélkül, bekapcsolva a gpu transcodingot. Kicsit érezhető volt a texture streaming, de tényleg alig. Aztán megcsináltam az itt leírt segédlet alapján, amit kellett, és még jobb lett. Legújabb béta driver van fent. Szal semmi gond. Tetszik ez a világ. És látszik, h igazi ID software game. Ha ati-éknál ennyi gond van, akkor tényleg kereshetnének jobb programozókat, mert nekem buhera nélkül is jó volt. A megatexture hátránya egyenlőre az alacsony felbontás, de ha az összképet nézzük, akkor sztem qrva jó. Minden textúra egyedi, és nagyon hangulatos az összkép. Sztem tökéletes lesz a hi res pakkal. Csőjáték, dehát id software na.

Új hozzászólás Aktív témák

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Battlefield 6
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs