- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szasanyi
üzenetére
Ezzel most biztos sokan leállnának vitatkozni
Egyébként szerintem aki egy kicsit is belegondol a dolgokba, az a legjobb ár/teljesítmény arányú kártyákat veszi. De gyakorlatban nem mondanám ilyen egyértelműen, hogy ez jobb vagy az jobb. Volt szopás nVidiával ugyan úgy mint ATI-val. FX széria, vagy akár az első Fermi kártyák elégé megosztották a népet, de kár belemenni.
A Rage-ben való AMD szereplés valóban siralmas, de szerintem nem a kártyák vagy a driverek hibája. Mindenféle kártyával fosul megy, a régiekkel is, holott 7 év alatt lett volna idő tesztelni. Inkább az a szerencse, hogy sikerült GeForce-ra elsőre megírni a programot
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként szerintem aki egy kicsit is belegondol a dolgokba, az a legjobb ár/teljesítmény arányú kártyákat veszi. De gyakorlatban nem mondanám ilyen egyértelműen, hogy ez jobb vagy az jobb. Volt szopás nVidiával ugyan úgy mint ATI-val. FX széria, vagy akár az első Fermi kártyák elégé megosztották a népet, de kár belemenni.