Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Üdv!
Felpakoltam a játékot, és hát... lehet, hogy sokan írták (ebben az esetben beállok a sorba), hogy egy rakat szar

Természetesen ez személyes vélemény, nem szeretnék flame csatába bocsátkozni, de ez egy kupac semmi.
1. Jó a grafikája: igaz, nagyon szép, de az, hogy a perifériában levő objektumokat látom, ahogy részletesebb objektumokkal cseréli ki, amikor fordulok, az egy vicc. Ráadásul nem kicsi. Elég jó gépem van ahhoz, hogy ilyen ne történjen meg! (félreértés ne essék, nincsen csúcs gépem, de ahol a GTA IV, Crysis-ok high on futnak, ott ilyennek nem kellene történnie minimum grafikán). Biztos jön patch, vagy bármi DLL, ami megoldja, de akkor is vicc.2. A járművek vezetése vicc. Mindennél nagyobb... már a matchbox autóimmal játszván tudtam minek mekkora súrlódása és a tehetetlensége, és nem állt meg egy 100zal menő jármű a kezeim alatt 2cm-en. Pedig 7éves voltam... (vagy 4, vagy 10, teljesen mindegy)
Ezt mégis hogy a fenébe gondolták?3. Headshot. A játék nem ismeri a fogalmát... amikor szembejön egy lény (akármi is legyen az), és fejbe lövöm, elvárnám, hogy ne nézzen rám ugyanolyan bambán rám, mint addig. Én se tenném ezt, ha engem fejbe kapnának. Ez sem tisztelet. Fizika és biológia.
4. Ezek annyira tönkreteszik a játékélményt, hogy egy Zs-- kategóriás játékra emlékeztet. Pedig voltak a kezeim között rossz játékok, de ez mindent túlszárnyal.
Tényleg nem szeretnék senkit vérig sérteni, de nekem ez az első (és jó eséllyel végleges) benyomásom a játékról!
Új hozzászólás Aktív témák

- Villanyszerelés
- Androidos fejegységek
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Egérpad topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12600HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11,LTE kártya, új akku
- 15.6-os 7.gen i5, Dell Latitude E5580 notebook olcsón!!!AkciÓÓ!
- Corsair Carbide Series 100R leárazás! AkciÓÓ!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- HP Probook 445R G6,FHD,14",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest