- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
A te kártyád se jobb,csak neked van több pénzed nagyobbra,és abból is kettőre...de attól nem külömb az nv sem,mindennél van,ami itt vagy ott jobb,mondjuk téged a nagy nyers erejű gépen nem izgat,hogyha valami nv-n -20%-al megy,mert olymindegy,hogy 120 vagy 100 fps.
Itt sem a kari hibája,de még a driveré sem,a benzinautó se hibás,ha csak dízel van és nem megy.Szarul írták meg a gémet...
A driver marhaságai mondjuk külön poén,lényegében sosem tudhatod,hogy a kánaán vagy a szopás jön az újabbal.Főleg vicces,amikor ilyen kékhalálos izé jön ki,ez már a második ilyen eset,hogy ilyen farok driverbe botlok,korábban is volt egy ilyen eset,arra jött 1 hónap múlva a már csak feleannyit kékhalálozó,de utána megoldották
pár hónapja nem futottam ilyenbe.Csak ez a nyomi játék ugye...
aminek külön örülök,hogy se itt,se a steamen nem tudom igazából kihámozni,mi a fenével megy jól 6850-en,pedig játszanak vele azon is.Egyébként meg vicces,hogy ha tanácsot kérek,arra b...ik itt is mindenki meg a patches Rage topikban is,de valaki benyom egy flémnekvalót,no erre meg előugranak...
Inkább segítenétek a másikon ehelyett. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- darkFlash CF8 Pro
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pár hónapja nem futottam ilyenbe.Csak ez a nyomi játék ugye...
Inkább segítenétek a másikon ehelyett.