Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- PXL_20260113_121044409
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
A te kártyád se jobb,csak neked van több pénzed nagyobbra,és abból is kettőre...de attól nem külömb az nv sem,mindennél van,ami itt vagy ott jobb,mondjuk téged a nagy nyers erejű gépen nem izgat,hogyha valami nv-n -20%-al megy,mert olymindegy,hogy 120 vagy 100 fps.
Itt sem a kari hibája,de még a driveré sem,a benzinautó se hibás,ha csak dízel van és nem megy.Szarul írták meg a gémet...
A driver marhaságai mondjuk külön poén,lényegében sosem tudhatod,hogy a kánaán vagy a szopás jön az újabbal.Főleg vicces,amikor ilyen kékhalálos izé jön ki,ez már a második ilyen eset,hogy ilyen farok driverbe botlok,korábban is volt egy ilyen eset,arra jött 1 hónap múlva a már csak feleannyit kékhalálozó,de utána megoldották
pár hónapja nem futottam ilyenbe.Csak ez a nyomi játék ugye...
aminek külön örülök,hogy se itt,se a steamen nem tudom igazából kihámozni,mi a fenével megy jól 6850-en,pedig játszanak vele azon is.Egyébként meg vicces,hogy ha tanácsot kérek,arra b...ik itt is mindenki meg a patches Rage topikban is,de valaki benyom egy flémnekvalót,no erre meg előugranak...
Inkább segítenétek a másikon ehelyett. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pár hónapja nem futottam ilyenbe.Csak ez a nyomi játék ugye...
Inkább segítenétek a másikon ehelyett.