Hirdetés
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Aktív témák
-
-
atus
senior tag
Az Antec LED Fan cikket Mattyer követte el, és nem volt túl buzgó kedvében éppen. Oda is illett volna azért némi összehasonlítás, mind zajszint, mind légszállítás tekintetében...
''Nem szeretnék megsérteni senkit, de szerintem kéne egy külön ''rovat'' az ilyen rövid cikkeknek, mert ez a mostani állapot egy igen nagy visszalépés a CoolNess-es modderek szempontjából legalábbis.''
Én pedig nem szeretnélek elkeseríteni, de ez nem lehetséges, mert az site motor nem támogatja. Nem erre lett építve. Ez van :O
Sőt úgy fest, hogy mostantól a hűtős cikkek sem lesznek egyesével kirakva, hanem platform alapú shootoutok, nagy összehasonlító tesztek lesznek!
A kritikával szerintem nem sértettél meg senkit, sőt egyetértek veled, de nem rajtam múlik.
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futárcégek
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest