- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Én és a számítógép
Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
''A CoolNess-en meg általában minden nap új cikk volt arról, hogy éppen mit alakítgattunk aznap a gépünkön. Ezt itt nem lehet megcsinálni, mert az olvasók nagy hányada nem kíváncsi erre annyira, mint te(Manta). Egy USB LED lámpa kaliberű modot meg pofátlanság lenne cikknek kirakni, inkább hír terjedelmű. De nem hír.''
Ezzel sajnos nem értek egyet. Igenis nagyon sok ember lenne kíváncsi ilyen cikkekre, még ha nem is 5 oldal, csak 1! A CoolNess-t is megnézte rengeteg ember, nap mint nap (én is), pedig ''csak'' hír terjedelmű cikkek voltak ott. Gondolom az Antec LED FAN cikket is elolvasták páran, pedig az is ''csak'' egy oldal.
Nem szeretnék megsérteni senkit, de szerintem kéne egy külön ''rovat'' az ilyen rövid cikkeknek, mert ez a mostani állapot egy igen nagy visszalépés, a CoolNess-es modderek szempontjából legalábbis. Amíg extrán voltak, minden nap írtak nekünk cikkeket, még ha rövidek is voltak. Amióta egybeolvadtak a prohardver!-rel, azóta igen csak vissza vannak fogva. Szerintem nem attól lesz jó egy cikk, hogy 5 oldal, egy léghűtőról nem is lehet 5 oldalt írni, mégis kell (kéne) róluk írni. Remélem lehetett érteni amit mondtam, és nem sértettem meg senkit, építő jellegű kritikának szántam.
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Elemlámpa, zseblámpa
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest