- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- joghurt: Skype adatvesztés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patics
tag
Na, ezt én is ki fogom próbálni a két, félig behalt és életrekeltésre váró Sp Racing F3-as Fc-nél.
Tegnap még két biztonsági dolgot tanultam, lehet van akinek új:
Bekapcsolt AIR modnál, nem ajánlott letenni a földre a racert, mert 1-2 méterre visszapattanhat.
Megoldás, föld felett disarm-al letenni, vagy kikapcsolt AIR modal leszállni.
Ahogy volt is már szó róla, én is 3 állású kapcsolóra tettem az armot:
3: arm + AIR
2: arm
1: disarm
Így könnyen megoldható bármelyik...A másik, hogy ha többen vagyunk, hiába egyeztetünk video adás frekijét, hogy ne zavarjuk egymást, az aksi rádugásakor a VTX "végígpáztázza" a frekiket és 1 mp-re befeketítheti mindenki képernyőjét. Aki meg erre nem számít és éppen akcióban van:
Megoldás: Nem dugunk rá aksit ha valaki éppen levegőben van, vagy szólunk, hogy öszedugnánk és ha visszajeleznek, hogy most lehet, mert éppen nem gond ha elmegy a képe 1 mp-re, akkor dugunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Fimi drónok
● Drón topik
● DJI topic
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest