- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Thome: Dune 2000
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibusz00
tag
Sziasztok!
Egy [HGLRC F3 V4] felélesztéséhez szeretnék tanácsot kérni. Ha egyáltalán lehetséges.... A történet úgy kezdődött, hogy az addig jól működő kopter egyszer csak nem armolt be. PC-re feldugva CLI-ben a statusban nem látszott semmi ami tiltaná az armot. Pár le-fel csatlakozás után már nem tudott a Betaflight kapcsolódni hozzá. Csak egy COM portra dugott eszköz látszott az eszközkezelőben.
Viszont a telefonomon az EZ Gui tudott csatlakozni az FC-hez. Gondoltam újra flashelem a Drone Flash progival. Felismerte a program az FC-t, kiválasztottam a megfelelő legfrissebb firmwaret. És itt követtem el a hibát. Mivel az ingyenes Drone Flash a két legutóbbi verziót nem engedi flashelni ezt szóvá is tette.Én kiválasztottam egy régebbit, de nem vettem észre , hogy az FC típusa is a lista legelső elemére ugrott vissza. Így rossz firmwaret flasheltem fel. Azóta nézegettem videokat, hogyan lehetne életre kelteni. Az ST Linker tűnik megoldásnak. De az FC-n nem találok olyan pontokat amire fel lehetne forrasztani az ST Linkerhez szükséges vezetékeket. Ebbe tudtok nekem segíteni? Hová kellene forrasztani a vezetékeket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Fimi drónok
● Drón topik
● DJI topic
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest