- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Suuu26
csendes tag
válasz
Mr Bond 007 #4329 üzenetére
Helló!
Tegyük fel, hogy NAT-olva vagyok. Ha a DIGI kikapcsolja akkor a router beállításaiban is ki kell kapcsoljam?
Eza két lehetőség van erre: képMost jelenleg ha átváltok NAT-ról Dinamyc Routingra akkor nem tudok netezni.
Meglátom majd ha válaszol a DIGI.
Vélemény ezzel kapcsolatban?
Milyen torrent programok használjak amit messziről is előrek telefonnal?
Köszi!
-
Suuu26
csendes tag
válasz
Mr Bond 007 #4329 üzenetére
Helló!
Én sem szívesen használom, de nincs más. Korábban rajta volt a Transmission, de azt most nem találom. Nem tudom letölteni, és feltelepíteni sehogyan.
-
Suuu26
csendes tag
válasz
Motion_Blur #4221 üzenetére
Helló!
Dettó ugyanez a bajom. Olvasgattam. Nekem DIGI van, és valami NAT-olás olvastam. Semmit sem seed-el a Download Station.
Ha megtudsz valamit, megírhatnád.
Köszi!
-
Suuu26
csendes tag
Szia!
Észrevettem én is a hibát. Az a baj, hogy amikor lefrissíted a Media Streaming Add-On---t akkor utána a lejátszókat újra aktiválni kell mégpedig itt: rányomsz a Mediastrimingaddon ikonra, utána bal oldalt media receivers, utána amit látsz mind kipipálod, vagy keresés, és a pipa után apply all.
Ennyi. Sajnos ezt a frissítése után mindig meg kell csinálni, és nem tudom hogy miért, de én is belefutottam ebbe.
Remélem tudtam segíteni, és ez volt a bajod.Üdv.
-
Suuu26
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni a NAS-om részleges beállításában? QNAP TS-228 Linksys router mac gép
Vagy személyesen helyszínen, vagy teamviewer-en keresztül. Pécsen lakom...
Köszönöm!
-
Suuu26
csendes tag
válasz
stevelawyer #2220 üzenetére
Helló!
A gyárit nem tudtam visszarakni. Hogyan kell (csak röviden
)
Azt is olvastam hogy akkor "kocka" lehet belőle. Az mit jelent?Köszi!
-
Suuu26
csendes tag
válasz
stevelawyer #2214 üzenetére
Szia!
Jó lenne az is, de nem érem el. Szinte biztos hogy a routerrel van valami, de nem jövök rá hogy mi. Ilyen szinten nem tanultam a számítástechnikát, de azért mindig meg tudtam csinálni amit kellett. Ez kifogott rajtam.
-
Suuu26
csendes tag
Helló!
Van valaki itt Pécsről, aki segíteni tudna QNAP TS-228 és Linksys e1700 ddwrt beállításában helyszínen? Mindent próbáltam már de nem érem el még mindig távolról a NAS-t.
Plusz meghallgatok bármilyen okosságot ki hogyan használja, milyen progikkal stb...
Köszi előre is!
-
Suuu26
csendes tag
-
Suuu26
csendes tag
válasz
einstein #2072 üzenetére
Nem tudom hogy jobb-e. Én ilyen ipv6-os magaslatokban nem is jártam. Sok mindent be tudtam eddig is segítség nélkül állítani, legfeljebb sokat kellett guglizni.
A noipnél volt egy saját ddns-em, amit ha bárhol beírtam hogy távolról elérjem mint pl:
név.ddns.net:8080 - ezzel elértem az itthoni router beállításait, bár ezt soha nem használtam
név.ddns.net:9092 - ez volt beállítva a telefonon a Companion-nak, és ezzel értem el bárhonnan távolról a torrent letöltéseimet, plusz ezzel tudtam letöltést is elindítaniEzért gondoltam, hogy egyszerűbb lenne ha a noip működne. De nem ragaszkodom hozzá.
-
Suuu26
csendes tag
Helló!
Először is köszönöm a segítséget, másik, hogy nem ragaszkodom a NO-IP-hez, de eddig ahhoz voltam szokva. Láttam hogy van mydddns a QNAP-ban, QFILE és QMANAGER már megy távolról telefonról. Milyen progival látom a letöltéseket, illetve mivel tudok letöltést elindítani?
D-link-nél volt a telómon a COMPANION nevű app. Amikor telóról le akartam tölteni egy torrentet, akkor automatikusan felajánlotta a telefon, hogy azt a Companion-nal nyitja meg. Akkor egyből el is indult a NAS-ra való letöltés. Na ez lenne most is a cél, de nem tudom hogyan. -
Suuu26
csendes tag
Csao Mindenki!
NAGYON KELLENE SEGÍTSÉG! A helyzet a következő. Lecseréltem egy D-Link DNS-320-L-t egy QNAP TS-228-ra. Digi-nk van. Társasházban, switch-el vagy mivel osztanak szét, lakásba UTP-n jön a net, meg a tv. Mivel nincs fix IP-m ezért anno csináltam ingyenesen NO-IP-t. A D-Link működött is. A router egy Linksys E1700, dd-wrt-vel. Plusz egy Mac.
A problémám. Letölteni tudok, ddns belőve a routeren is, meg a NAS-on is, de az Istennek sem tudom távolról, weben keresztül elérni a NAS-t illetve azon belül a Transmission-t. Persze van a QNAP-nak is belső DDNS-e, de azzal sem érem el. Azt szoktam meg a letöltésekhez, meg ahhoz van appom az Iphone-ra.
Teszem az le akarok töltni egy filmet valahol, mire hazaérek meg tudjam nézni. Persze ha itthon elindítom a letöltést pikk-pakk lent van, de akkor is idegesít, hogy nem érem el távolról.Mi lehet a baj? Tud valaki a beállításokban segíteni, vagy ötletet adni?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest