Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz
zotya7895 #28 üzenetére
Látod, most megfogtál
Olyan könyvre gondolok itt elsősorban, ami a programozás folyamatával és nem konkrétan egy adott programozással kapcsolatos. Tudom, hogy léteznek ilyen könyvek, de nekem személyesen még nem volt hozzájuk szerencsém.
Ezt mondjuk nem ismerem, de jónak tűnik, ilyesmire gondoltam.
Az "először"-t inkább visszavonom, legalábbis "párhuzamosan"-ra módosítanám. Egy olyan nyelvvel kellene kezdeni, mint a Python, mert egyszerű és könnyen átlátható. Ennek gyakorlati eredménye is van (a program, amit írsz), és mindjárt példákat látsz az egyes témákra, nem csak a száraz elméletet. Általában a jobbfajta, az egyes programozási nyelvekkel kapcsolatos könyvek is nyújtanak némi általános programozási ismereteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Villanyszerelés
- Politika
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest