- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
Köszi, közben újra nekiestem az IDE-nek és megtaláltam 1-2 dolgot.
Bizonyos nagyon alap metódusoknál (pl. print) Ctrl+Space hatására tényleg kiegészít, van ahol viszont nem szeretne. Például a következő kódban:
[példa]16. sor: ha nem adok meg konstruktor paramétert, fogalma sincs, hogy oda egyébként kellene egy.
Illetve van neki, sárga aláhúzás, meg "Parameter 'number' unfilled...", de amikor ott állok a kurzorral akkor ezt nem lehetne valahogyan jelezni?17. sor: dettó
17. sor: ha megadok egy paramétert, nem kínálja fel azt, hogy annak a metódusnak vannak más paraméterei is, csak éppen van default értékük.19. sor: előbbi hiba, szintén nem kapok tájékoztatást arról, hogy milyen lehetőségeim lennének a random.randrange() paraméterezésére. NetBeans alatt például megkapnám a komplett listát arról, hogy milyen paraméterezéssel hívhatnám meg az adott metódust.
Ez pedig számomra hatalmas segítség, főleg akkor amikor ismeretlen objektumokkal van dolgom és fogalmam sincs arról, hogy még 5 féle módon tudnám paraméterezni az adott objektumot, csak éppen az IDE nem tájékoztat róla.
Nagyobb projekteknél pedig szerintem nem várható el, hogy én minden paraméterlistát ismerjek, vagy állandóan ott legyen előttem az összes osztály dokumentációjával.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OpenWRT topic
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Gaming notebook topik
- Star Trek
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest