Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- perge666: Egy korszak vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
válasz
justmemory
üzenetére
Köszi!
Én maradok az egyszerűbb, feltelepítem és működik vonalon amin nem kell állítgatni.
(#1044) sztanozs:
Köszi a tippet. Visual studiot nem használok, fogalmam nincs róla, ez meg úgy látom egy python ide ami VS-ben fut, így inkább önálló IDE-t keresek.
(#1045) axioma:
Köszi az infót.
(#1046) cousin333:
Köszi az infókat.
Fel akartam rakni a spydert külön, de mint kiderült az nem az amire azt hittem, az is csomag. Ezt nem is lehet külön, csak a spydert telepíteni? Eddig egyedül csomagokban láttam.
Windowsban ez amit írtál, nem működik parancssorban: pip install spyder
Ha az anacondát választom, mert abban benne van, az mindent felrak ami benne van, vagy ki tudom választani, nekem mi szükséges? Ill. ha mindent felrak, akkor előtte szedjem le ezt a külön feltelepített pythont, vagy ez mindegy?
IDE-kböl még a Ninja-t néztem volna, de korábban írtad hogy azt már nem nagyon fejlesztik, szóval eddig csak a spyder lenne a befutó. Nagyon nem vágom mit hogyan kell felrakni, teljesen új nekem, ezért kérdezek ennyit + nem szeretném megszivatni sem magam.
Ja és igen, rapsberry-re is van anaconda? Mert ugye, egyforma szoftverkörnyezet kellene, amit windows-on megtanulok, amiket használok, pl. az IDE, ugyanúgy tudjam használni a PI-re telepített raspbian-on.
Az nem baj ha a csomag nekem feleslegesen nagy, és nem használom ki 10%-át sem. Az a lényeg hogy amit használni akarok az ott legyen, és jól működjön (python 3 + spyder IDE).
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- perge666: Egy korszak vége
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Milyen autót vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest