- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
válasz
bociusz #2180 üzenetére
Köszi! Laptopon nézem mindig. Nekem telón túl kicsi, használhatatlan.
Akkor az OpenStreetMap.
Mondjuk nem értem, hogy miért nem a google maps ott is, az legalább aktuális nagyrészt. Vagyis lehet, hogy értem, Valószínű plusz licence lett volna, gondolom...szerk: kijavítottam az Openstreetmapban, amit legutóbb észrevettem. Ott hozza is az új nevét a helynek, de a polar flow alatt még mindig csak a régit látom. Vagy el kell telni egy napnak, hogy ott is frissítse?
-
-
-
Pocee
senior tag
válasz
bociusz #2072 üzenetére
[link] ma így futottam és így is elmegy a GPS jel, 5.5km-t futottam amiből csak 3.6km-t vett fel a program, és közbenső távot hagy ki, nem a végét vagy az elejét, és magától tért vissza a futás végére.
Az egész úgy néz ki hogy elindulok van szív és GPS jel is, berakom zsebbe a telot és mondjuk 300 méter múlva kiveszem zsebből sebességet már nem mér csak pulzust, amikor előveszem akkor persze vesz jelet de ha elrakom a telot el is hagyja aztán az appban meg ez úgy néz ki gondolom, hogy összekötögeti a pontokat ahol volt neki jele, de nyilván én nem arra futottam. esetleg valami Google beállítás? de ötletem sincs mit nézzek még meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Facebook és Messenger
- Xbox Series X|S
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged