Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
kovsol #10858 üzenetére
En kesobb erketem ide(asszem 2014) es nekem mar csak 3db 4gb kartya es 2db starter pack maradt a trenel az akciokbol.....Te valszeg elobb itt voltal mikor meg voltak naluk 8-16gb kartyak is.
(persze lehet mashonnan van,de anno itt nagyon felkapott volt a tres kiarusitas.)
-
Tegla80
addikt
válasz
EmThor #10856 üzenetére
Nezopont kerdese,de 4-8gb-os kartyakkal is boven jol el lehett lenni csak cserelgetni kell.
A 8gb az eleg minden jatekhoz mert arra rafer pl a kz,uc es ezektol nagyobb meretu jatek sztem nagyon nincs is. Persze lehet(ne) nagyobbat is venni,de aranytalanul dragabb volt mindig is es a kicsiket olykor nyomott aron is talalhatsz apron. "Sok kicsi sokra megy"
Ha meg nem nagy cimekrol beszelunk a 4gb-ra is ramegy egy marek jatek....
En sosem ereztem hianyat,h nem 16/32gb kartyam van. -
Tegla80
addikt
válasz
frankdelgado #10562 üzenetére
Hat ize.....linkelni nemtom,de valaki irt valamikor valami ilyet : "aki nem jatszott az áncsártid-el az nem is elt meg" .
Szval most,h elsz gondolj bele milyenek lehetnek a nagygepes verziok.....meg abba,h a ps4 topikba jarsz elmenyt megosztani......uh mit hozhat meg a jovo.
Amugy udv a klubban. -
Tegla80
addikt
válasz
seniman #10426 üzenetére
Probald meg,de sztem a gyerek acc-ja mas eszkozon plus nelkuli es igy a korabbi plus tartalom nelkuli is lesz.Mivel "csak haszonelvezo" jelenleg is,igy a vitan nem lehet tulaj jatekok szempontjabol mert az Te vagy.
Plusz nincs azzal baj es termelje csak hozzad a trophy-kat....ocsem/sogornom is nekem termeli azzal amivel jatszik,meg En is ha a sajatomon jatszom.(nekem ennyi a hasznom,h megkaptak az elso vita-m es az ossze plus adta jatekot.)petreszku
3kezikonzol lehet az acchoz regisztralva psp/vita/pstv-bol tetszoleges felallasban amik elerik a plus adta lehetosegeket/tartalmat.Store jatekoknal leirasban irja is.... nalunk is igy van es ezert is van 2vita mert muxik. -
Tegla80
addikt
válasz
perge666 #10414 üzenetére
En ezzel
copokjatszok mostanaban(pl most is melo kozben mert gyer a forgalom) es amugy is gugliznom kell miatta mert elakadtam es nem jovok ra a megoldasara,igy ide rakom neked. the bridge. (most volt plus-hoz ha van elofizud....) -
Tegla80
addikt
válasz
Mr. Erikszon #10176 üzenetére
Morgen.
A "remote play" beallitasa. -
Tegla80
addikt
válasz
Petreszku #10062 üzenetére
Morgen.
Nem dolgoztam es otthon meg a bf1 porgott ,igy nem forumoztam.....
A vita jatekaid is tudja hasznalni a baratod viszont itt maskepp muxik.
Nem tudsz keresztbe osztani,mint ps3-ps4 eseteben hanem csak a Te profiloddal tudja hasznalni mert a vita csak 1accot kezel. Vagyis 2vita tudja hasznalni a Te accod,(neked gyulik minden trophy),de nem lehettek 1szerre online mert valakit kivag.(elvileg meg valszeg gyakban is,de Mi online nem igen jatszunk vele igy ezt nem tapasztaltam....)
A mentesek kulon lesznek valahogy kezelve felhoben is(mert En nem latom ocsem menteseit,de van felhom),de a cross save mentesek nekem nem mukodnek igy vitarol pl ps4-en probalva....(a ps4 ocsemnel primary es valszeg ez szamit,szval lehet ezert.....)
Nah akkor most jon az,h baratod torli a sajatjat accjat,h felrakja a Te accod a vitajara,h elerje es hasznani tudja a tartalmaid.
"Restore the PS Vita System"
Ha jo igy mert maskepp nem muxik es maganak sehogy nem tud a Te jatekaiddal trophy-t gyujteni vitan.KOHO
Sztem akinek (meg+)van az tovabbra is hasznalja es nem foglalkozik ezzel mar reg ota. Van ami van ra,jon ami jon ra,de Mi akkor is szeretjuk.....(mindenki mas meg reg eladta mar.)
-
Tegla80
addikt
Alkalmankent mobilnetrol jatszom a ps4-el is....(az uccso egy nagyobb vihar utani katyvaszban tortent,mikor a kabeles netem majd 1 napig kuka erteku volt.Egy kb 5eves prestigio 3g droid 4.0.4 nincs root telorol)....kb 6/1-et mertem es nat type 2 volt mellette.
Most direkt raneztem vita-n es 3/0.6-ot mertem nat type2 mellett.
Telenor ,xy ceg dolgozoi csomag.....
Elhiszem,h vannak paran akik azok taborat erositik akiknel nem muxik,vagy nem jol muxik a dolog,de azert Te is lasd be,h vagyunk azert Mi is paran(mar csak innen is) akiknel viszont muxik gond es mokolas nelkul. -
Tegla80
addikt
válasz
yusukee #9887 üzenetére
Pedig lenyeges info
.....hirtelen megorultem ,aztan mar nem is mikor olvastam a kovi hsz-t.
Nalam gyari a vita/pstv vonal is igy ez szamomra nem segitseg sajna.
Viszont most talaltam ezt ds3/ds4 motion controls pstv.
Ez szamomra szinten ertektelen mert mokolni kell,de nektek lehet hasznos. -
Tegla80
addikt
Morgen.
Lehet egyedi a problemam(sok eszkoz van egy accon es nem tul jellemzo ez itt azert),de megkerdem.
Jol gondolhatom,h a masodik vita menteseit azert nem erem el sem ps3 sem ps4 eseteben mert nem primary? Vagyis masik felhot hasznal,mint azon eszkozok vagy nemtom,de nem muxik. Viszont felho van erre is mert a kezileg felszinkronizalt menteseim a vita-val ujra elerem,de a tobbi eszkozzel nem latom.Amugy ps4-nel sem nalam primary az acc,de a felhot elerem igy a mentest is el kene ha lenne....ps3nal meg lovesem nincs miert nem sikerul mert ott nincs primary/secondary dolog.
Szval En a vita masodlagossagaban latom a hibat.
Szerintetek ?
Van par jatek amin athuznam az elert trophy-kat ha mar van ilyen lehetoseg.
Legvegso esetben hazakerem ocsemtol a masik gepet es megoldom azzal ha ez a megoldas van csak,de gondoltam rakerdek hatha vagja valaki a hiba okat. -
Tegla80
addikt
válasz
Tavares #9718 üzenetére
Hat jah, az a csunya fizetos/lehuzos plus es a xar jatekok amit adnak.....megis csak jok valamire.
Amugy sztem eztan mindent aktivalj majd be mert sosem tudhatod,h pl egy kung-fu rabbits vagy egy tiny troopers a neve alapjan megfog e.(mert pl nekem nagyon bejottek es amugy ra sem neztem volna....igy meg volt es kijatszottam oket.) -
Tegla80
addikt
válasz
sum-blink #9648 üzenetére
A vita 20+,de inkabb 25+ korul mozog,mig a pakkod egyben kb annyi.
Ez igy akkor lenne valakinek alternavitva ha epp azt a 2 jatekot keresi.....szval sztem is eselytelen igy vagy hosszu ido mire lesz valaki.
Add el kulon kulon(valszeg ugy sem lesz 1szeru) es ha egyben van a penzed akkor vegyel vita-t. -
Tegla80
addikt
Az uk store elfogadta regebben(2012) a magyar cimet....nekem is az van megadva.
Sztem ez azota sem valtozott....
Tudtommal A`rpi nak is igy van es muxik is nala a bk-s fizetes....szval nem egyedi az eseted csak valszeg jol van kitoltve nalad is a cimed az accban(bk val egyezo) es ezert elfogadja a rendszer. -
Tegla80
addikt
válasz
Adam_Shepard #9504 üzenetére
Ha egy azon acc akkor kezelnie kell....
A kartyat sem formazza auto ha eltero az acc,hanem dob egy ablakot,h mit szeretnel vele.
A'rpi-nak segitettem nemreg trophykban.A pstv-n mar az Ő accja volt(ezzel kezdtem) mikor beraktam az En kartyam....ki is irta,h ezen karin az En adataim vannak es mi legyen... -
Tegla80
addikt
válasz
LeventeV #9477 üzenetére
Igen, volt ps plus-os jatek.......lista
Szamomra picit vicces is,h szinte csupa olyan jatekokrol megy mostanaban a diszkurzus,"h venni kell mert jo", amit mar megadott a plus.(Persze annak vannak csak meg aki folyamat elofizeto es zsakolja is oket.....)
Ilyen a muramasha is pl.
En spec azt sajnalom igy utolag,h 2012 juni elott nem volt plus-om......a kezdetektol jovo ps3/psp-s jatekok is jol jottek volna igy utolag,de az a hajo mar eluszott. -
Tegla80
addikt
En is ho kozben hosszabbitottam......tegnap jart le igy boven van ami nem volt ma meg inditva
...szval probaltam,de nem tudtam maskepp szora birni,mint fellepve a psn-re.
Sztem csak igy tudja meg,h mehet tovabb a berlet.
De ha lesz naluk telo es mobilnet akkor megosztva rola megoldhatjak maguknak azt ami pont kell jatekra.(vagy Te most mindet.......) -
Tegla80
addikt
válasz
Silεncε #9432 üzenetére
Morgen.
Azt tudod ugye,h a gep rendelkezik 1gb sajat belso tarral es kaptal is elvileg hozza 3jatekot(nem nagy valami,de probalni jo),plusz van kismillio demo ami szinten elerheto ingyen.
Szval ne varj a kartya vetelig,hanem uzemeld be kozben mert hasznalhato igy is.....(korlatozottan a tarhely meret miatt, de azert tobb,mint a polcon allas....) -
Tegla80
addikt
Ha egetne valakinek a sok penz a zsebet az elverheti akcijoban.
"January sale" -
Tegla80
addikt
KZ Mercenary kerdes.
Jelenleg leszedtem ,indul es el is ferek a 4gb-os kartyan,de lenne hozza ~600mb pecs ami mar nem fer fel.(328mb van csak szabadon)
Jatszhatok nelkule mert az csak a multyban hozna lenyeges javulast,vagy fontos lenne nekem a singlihez is?
(Mert akkor ocsemtol kolcsonzok 8gb-os kartyat hozza amig kijatszom.)
thx -
Tegla80
addikt
Aki regota plus-os es zsakolta az megnezne,h a killzone lib.... megtalalhato e meg nala?
Nemtom,h mikor tunt el nalam ,de meg a letoltesi listam sem tartalmazza mar....store-ban meg a platinum van kint,amit penzert adna.
Nincs ra szuksegem(probaltam es annyira nem jott be),de azert nem igy mukodik sztem a dolog,h sutty kivesszuk. -
-
Tegla80
addikt
Itt (is) mindenki tarhelyfetisben szenved?!
Nekem spec csak 4gb-os kartyaim vannak(3db a T-tol,mert ez volt mar csak....megvettetek mindent),viszont siman elvok ezekkel is.
Beosztas kerdese,de pl nalam igy nez ki:
- 1van a sok pici jatekokra,1amin a kozepes meretubol 2-3 gamma fer ra es az uccsora kerulnek a teljse kartyat igenylo jatekok.(csak digit jatekaim vannak)
Ezt igy 3900ft bol oldottam meg es nem erzem hianyat egy nagyobb kartyanak.Viszont igaz,h nem is hordom magammal a teljes store tartalmat.
Tesom 2×4gb es 8gb kombon van,ami neki is megfelel.
Letoltunk/jatszunk/letorlunk elv alapjan. -
Tegla80
addikt
Az csak egy alternativa,de pl lehet a masik szoba helyileg teljesen mashol,ha van net.....
Amugy lakason belul meg azert lehet jo,mert pl 2 ember is hasznalhat felvaltva egy gepet anelkul,h fizikalisan erintene a valos ps4-et....(pl ha van tesod,az igy hasznalhatna a geped,meg ha a szobadba nem is mehet be.)
Sztem jo es mukodo dolog ez. -
Tegla80
addikt
válasz
krumpLEE71 #8311 üzenetére
Azert,mert magyar accod van,igy a HU store arait latod....nekem spec UK van es En £-ban latom,mig mas US-t hasznal es $ virit elotte....(rengeteg regio van ezen kivul is...)
Lehet tobb accountod is,de azt itt vita-n nem olyan 1szeru cserelgetni,de megoldhato ha van 2 kartyad.(sajna ez nem ps3-ps4 ,mert azokon joval 1szerubb a tobb account kezelese/hasznalata...) -
Tegla80
addikt
válasz
MasterMark #8019 üzenetére
Ide tartozik es elvileg errol is szabad beszelni.
Ha erdekel akkor ne frissitsd es csinald meg rajta elobb amit a link ir,ha nem erdekel akkor frissitsd es hasznald. -
Tegla80
addikt
válasz
tomee007007 #7826 üzenetére
Nincs mas sztem sem,mert irnak ossze vissza mindent....
-
Tegla80
addikt
válasz
tomee007007 #7822 üzenetére
Ott valoban irva van,de a jatek konkret leirasaban nem szerepel a vita,mint eszkoz....
-
Tegla80
addikt
válasz
tomee007007 #7820 üzenetére
A vita nem hozza azt a bundle-t,megneztem.
A pc-store,meg psp-ps3 verzionak irja a leirasban,ha megnezed es sehol nem irja,h menne vita-val... -
-
Tegla80
addikt
Nah,h felporgott a topic...
-
Tegla80
addikt
válasz
Amadako #7617 üzenetére
Benne kell legyen minden alap dolog....(a 3jatek lehet nem)
Arban az tenyleg megolcsobb...a gep 6e+futar 590ft tol hozza .....
viszont ismeretlen (szamomra)a bolt es 1ev garit kapsz,mig 3evvel is veheted picit dragabban "biztos" helyrol....(ugy,h irjak tutira 3jatek is van kodkent mellekelve.... )
Tovabbra is Te dontesz ,En csak leirtam amit gondolok..... -
Tegla80
addikt
válasz
Amadako #7603 üzenetére
Hat ezt most igy meg nem mondom,de volt a kv nal egy akcio asszem es abban adtak ennyibe...regen volt szval sztem ezt most kellene zsebre raknod ha van ra $,mert a jovo az ....,de Te vagy otthon a fonok,igy Te dontesz. (remelem
)
kovsol
En pl sosem vettem gyujtoi kiadast az ajandekert/figuraert/tokert,stb .....mas arra kolt vagyonokat...ez hasznalhato eszkoz,azok semmire se jok.....nalam kb igy van.
(van dobozos psp-m is amivel kb 10orat jatszottam....azt 7990ert vettem tavaly a tacskoban...most jart le a garim rolajok lesznek ezek meg valamire.....)
Jah pc-m sosem volt. -
Tegla80
addikt
6990 most ujra akciosan 2 helyen ahol lattam....
En spec kv nal vettem meg es raktam ra +2ev garit,igy lett 7.5e.
A kiszallitas ingyenes hozza....szoval bezsakoltam.Amugy meg sogornak gondoltam....., streamelje maganak a ps4 em ha nemhasznalom/nemvok otthon..... ha veszek meg egy ps4joy-t hozza akkor is megvok kb huszonparezerbol es mukodik,mint ps4 neki ......amit 70e alatt nemigen kapok meg .......igy ez sokkal olcsobb megoldas... (ha megy ps3 joy al ps4 jatekkal akkor meg nem is kell venni joy-t...ennek nem neztem meg utana,szoval nemtom...)
Kb -
Tegla80
addikt
múltkor mikor ennyibe láttam csak hezitáltam .....(.és utána megbántam.)
most ,h újra láttam , úgy voltam vele,h xarok rá...(olcsóbb nem hiszem,h ettől valaha is lenne már....)
szóval rendeltem egy vitatv-t -
Tegla80
addikt
válasz
Rigormortiis #7566 üzenetére
Az a lenyeg ,h Te jol szorakozol platformtol fuggetlenul es meg fogsz is a jelek szerint.
-
Tegla80
addikt
Ma kijon a fw 3.0 igy ha gondolod dobja majd egy barat majd megosztaskerest valamikor es kiprobalhatod.(ma csak este 9utan jo mert melozom,de holnap pl egesz nap raerek akar .....)
Amugy igen,"kulso nezetes" gamma es sztem nagyon jo is....nem egy grafika bajnok,de ez a jatekelmenyen nem ront,mert tartalom van benne boven....nezz yt ot addig.upsz,pm akart lenni,de akkor mar marad itt off-ban.....
-
Tegla80
addikt
Ha ugy nezzuk akkor asztali konzolon En is legtobbet bf4-et tolom multi szinten (500+ ora)es fps partinak mondom magam.(cod ghost,aw,bf4,bfh,kzsf,mind megvan,sot a "tps"-es sniper elite3 is,de jatszom szinte mindent ami tetszik....)
Viszont a Vita-n is jol elutom az idot,mikor epp dolgozom.Mindent a helyen kell tudni kezelni es akkor nincs gond sztem.
Szoval lehet neked is kellene egy PS4 is,h maskepp nezz/gondolj a Vita-ra. -
Tegla80
addikt
Mielott vetted a vita-t utana kellett volna jarni a dolgoknak/jatekfelhozatalnak..... Plusz sztem senki nem csapott be,max Te sajat magad,h "kell ez nekem".....
Nyeld le az anyagi buktat az eladason es valts arra ami megfelel az igenyeidnek,mert itt mar sok uj nem lesz es ha az ami van nem jo,akkor tovabbra is csak "sirni" fogsz es nem jatszani.szabo111
En nem igy vagyok ezzel es most egy eve,h 2vita-t is vettem....atgondoltam es az akkori plus kinalatara alapozva(3eve van plus az accomon folyamat) hoztam meg a dontest....van/volt ra rogton temerdek jatekom es ez azota is gyarapszik ugye. Plusz ami kellett meg azt megvettem kulon....
Szoval En elegedett vok es szeretem a Vita-m.[link],itt amugy pont ezen vitatkozunk. (de En es masok azert ott is kiallunk a Vita mellett.
)
-
Tegla80
addikt
PS4 en nekem a teszt lefut US accon es jo is az eredmenye,vagyis engedne....van forumtars a ps4 topicbol aki hasznalta es gond nelkul jatszott a jatekokkal....(Nayrobi volt asszem . Itt is jelen van ,lehet helyesel majd ha jol emlexem es valoban Ő volt.)
szerk
Lehet a vita-nal a wifi-s kapcsolat miatt keves ....ps4 en kabelen teszteltem,meg aki hasznalja az is kabelen teszi sztem.(ps4 nel sem tul combos a wifi) -
Tegla80
addikt
válasz
Bazsi1987 #7404 üzenetére
Kozben befejeztem..... link. , 4trophy maradt benne es fog is sztem.
Igaz a 2.zaszlo alatti dolgok meg visszavannak,de ettol fuggetlenul leporgott a stablista .....jah es ekkor derult ki szamomra,h ezt magyarok csinaltak.
De nem enged be oda igy sem,szoval a tippem nem jott be es nemtom,h mi nyitja ki azt a reszt ....(lehet neked lesz igazad es a csillagok ) -
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
Nekem ma is befigyelt par trophy melo kozben....sot most meg bekapcsolom 8ig,ugyis pangas van....holnap olcsobb lesz es nem tankolnak ma.....nameg itt van mar a ho vege is,azt a nagy joletben masra kell a penz nem uzemanyagra....
Nah mind1,megyek letolok par palyat...kozel mar a jatek vege.(szamomra,nem 100%-ra)
Bazsi1987
Tudsz meg valami ilyen vagy hasonlo gammat?(esetleg amit a plus adott,mert az tuti megvan es ingyen ugye. ) -
Tegla80
addikt
válasz
hszilard666 #7397 üzenetére
Csinalj egy accountot es a store-ban vannak dogivel demok es asszem van par f2p jatek is amivel tudsz multizni.....kezdesnek el lehet veluk szorakozni/tesztelni ,kell e belole a teljes.....
Nameg van a 14napos free plus lehetoseg,amit ha ho vegen aktivalsz ,akkor a mostani es a jovo havi free gammat is elered.(igaz csak a 14napban,de gondolom utana ugyis hosszabbitasz rajta.)
En jelenleg a "CastleStorm" gammat jatszom(Elims, erre nezz ra...melohelyi lerakom/folytatom gamma sztem.Nalam muxik
),meg a "Sonic Transformed"-et....plusz olykor a PS AllStarsBattleRoyal ban osztom (kapom
)a fuleseket .....
Jatek sztem van ra boven,de itt csak penzert vagy a Plus vegett "ingyen" tudod beszerezni....
Melegedni nalam nem melegszik emlitesre meltoan...talan csak toltes kozbeni jatekkor.(fat3g) -
Tegla80
addikt
Max azok akik pc-n nottek fel....
Nekem spec a gyari zene is altalaban sokkal lejjebb van huzva,mint az alap hangero.....(En spec az options ban kezdem minden jatekom...felirat bekapcsol, "y" tengely megforgat,kep/hang beallit,stb.... ha olyan a jatek ahol a karaktert is lehet formalni,nah akkor 1ora mig jatszom....mindent megnezek/kiprobalok magamra allitom....)
Autos jateknal meg bun barmi mast hallgatni,mint magat a jatekot....gyari zenek off volt pl gt alatt is mindig nalam.Bar az pont engedte a sajat zenet is hdd-rol,de minek mikor a motorhang a lenyeg....bar nekem is van cimbim akinel kozben "duc-duc-duc" jon a melyladabol messze nem emberi hangeron.....szoval igeny az van ra tenyleg,de a minek meg kerdeses szamomra.(jah, h ne rinyaljon a tomeg....)
-
Tegla80
addikt
válasz
RangerFox #7305 üzenetére
Nem vagyunk 1formak akkor,mert maga a jatek jo sztem csak a vege nekem spec nem szimpi....
Most belekezdtem a Sonic transformed-be....,de mar latom,h ez nem lesz 1szeruLehet leszedek valami lovoldet is melle feszkot levezetni,mert kb 10 futambol sem tudtam megnyerni az adott palyat.
-
Tegla80
addikt
Koszi.
Korbejarom akkor inkabb meg most a palyakat es osszeszedem amit lehet,mert meg1szer nem allok neki sztem a jateknak a maradek dolgokert,trophy-k ert. Nem azert mert xar a jatek,hanem mert annyira nem a stilusom,h ujra kozel 20orat raszanjak.Mentest elrakom felhobe a "hatha megis kell" miatt,de van meg boven jatekom igy johet a kovi..... -
Tegla80
addikt
Nah, most mar van benne 7+ oram es kezdem vegre megszokni az iranyitast is.
Sztem is jo a jatek,bar neha rendesen belekavarodok,h mi merre van/volt es ,h talalok ujra oda.A ide-oda maszkalas viszont szukseges,mert erre epul a gamma,de tenyleg belefer mert jol van kitalalva es felepitve sztem. -
Tegla80
addikt
Belekezdtem a Batman Arkham Knight-ba....
Hat mit ne mondjak eleg fura ez a jatekstilus nekem... pl,h miert nincs ugras lehetoseg ezt nemtom felfogni.(persze van ha olyan valami jon amihez az kell,de az ugye fix dolog es nem akkor hasznalom amikor En szeretnem. )
Nah mindegy,majd valahogy atvergodom magam ezen a gamman is,mert amit eddig lattam belole az bejon,csak az iranyitassal nem vok meg kibekulve. -
Tegla80
addikt
válasz
ktsbence #7146 üzenetére
Sztem vegyel egy 8gb os kartyat es azzal mar vigan elleszel.
Nekem csak digit jatekom van es csak 4gb os kartyaim(3db) es elvagyok igy is.
Igaz az emlitett borderlands-al nem jatszottam,de akkor nem is tudnek,mert nem ferne fel. Massal ilyet En meg nem tapasztaltam ,pedig van jatekom boven...
Szoval sztem eleg az a 8gb mindenre....max torlod es ujra lekepod ha kell megint. -
Tegla80
addikt
válasz
Petreszku #7077 üzenetére
Hali
Jatszani nem jatszottam veled,de US accon megjelenesi akcioban lattam ,mig UK accon most nemreg(par hete) volt sztem akcios(igy HU accon is),de azt nem talalom.
Szoval sztem nem mostanaban.... -
Tegla80
addikt
En mostanaban PS all stars battle royale-t probaltam parszor ,mert szuksegem volt egy ket maflasra.(nah jo nem a veresert mentem,de jelenleg ez van verekedos letoltve,mert masnak segitettem anno trofeaban es most gondoltam megnezem mi a helyzet a multiban)
Sikerelmenyem meg nem volt,mert legtobbszor 5-600 as vagy epp 999es rangu emberkek jonnek es nekik azert eleg nehez bevinni barmit is kezdokent.En probalkozom,de a multkor pl le sem estem mikozben xarra vertek. Szoval van/lenne meg mit tanulnom...
Ezzel csak arra szeretnek ramutatni,h lehet ,h talasz jo multis gammat,de hogy megesznek reggelire az ottani veteranok az tuti.... -
Tegla80
addikt
Szia
Ne bonyolitsd tul a dolgot.
Nincs mas teendod,mint: Ha meglesz a pstv abba belerakod a kartyat es aktivalod rajta a vita-n is hasznalt account-ot.Utana belepsz a store-ba vele es download list-bol leszeded azokat ami megy rajta es kell neked.
2 vita vagy pstv lehet egy accounton,igy En nem varialnek a kartya ki be dologgal,mert felesleges es sztem nem is indulna masik geppel egy masik gep altal letoltott barmi. (Viszont nalam 2 vita hasznalja a plus-os accot a fentebb leirtak szerint es nincs gondunk....szoval.) -
Tegla80
addikt
válasz
ImpersonatoR #6934 üzenetére
Szia
Keress valami kompatibilis demot a store-ban es maris tudsz vele jatszani,igy kiprobalni....
Vagy aktivald a 14napos free plus-t(ha meg nem volt az account-hoz,plus csak olyanra tudod) es akkor a havi,es kovi havi tartalom is a tied lehet amig el a 14nap demo plus.(14 napban pont valtas lesz,igy elered mind2 honapot) -
Tegla80
addikt
válasz
TazLeacher #6895 üzenetére
Content manager-copy content-online storage es ott van benne,h le vagy fel szeretned....
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Fotók, videók mobillal
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xbox Series X|S
- Apple asztali gépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- EA Sports WRC '23
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- Bontatlan limitált PS5 kontrollerek
- Eladó Xbox series X 1 tb 3 kontrollerrel
- Eladó Új-Bontatlan Steam Deck OLED 512Gb / 1Tb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest