Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
válasz tomee007007 #3652 üzenetére
A Cliff Diving is, a Destiny-ben nem vagyok biztos.
-
RangerFox
veterán
Valaki megvette már a Terrariát? Milyen?
-
InterFox
senior tag
válasz dreizwanzig #3663 üzenetére
Most nem találom, tegnap még kidobta a google, ezért nem is mentettem el az oldalt.
Lehet elvitek azóta, de LBP-et találtam!
[link]PSN ID: interfoxthedead
-
fausto
addikt
Itt is lehet kódokat venni, bár szerintem semmivel nem éri meg jobban, mint a Store-ból beszerezni.
game.co.uk -
fausto
addikt
-
tomee007007
őstag
Megjelent a 3.15-ös szoftverfrissítés!
-
kovsol
titán
válasz tomee007007 #3674 üzenetére
PS4 remote playhez tartalmaz frissítést. Én mondjuk használom ezt a funkciót.
May the Force be with you!
-
V1 zolee
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni!
Most vettem egy ps vitát, csináltam gépen egy psn accot, de viszont a régi tulaj accountja be van jelentkezve a vitán, leformáztam a memkártyát, újraindítottam az egészet, de a régi tulaj accountja nem akar a gépből "kitörlődni" és amikor bejelentkeznék a friss accountommal a vitán akkor ezt írja ki: - "You must sign in with the account that is linked with this PS Vita system." értem hogy mit jelent, de nem tudom értelmezni, kérlek segítsetek hogy ilyenkor mi a teendő
Köszi szépen előre is! -
InterFox
senior tag
HELP.
EU játék letöltő kód-ot lehet aktiválni UK profilon?
Én úgy tudom, hogy nem, de hátha van itt valakinek tapasztalata ilyen téren.
Előre is köszi!PSN ID: interfoxthedead
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Sziasztok! Ha valaki akar, vegyen fel PSN-en. PSN ID: DaemonX_HUN
Van már kb 35 játékom, szóval tudnánk mivel multiban, vagy kooperatívban játszani.
Most elsősorban LittleBigPlanet-hez és Terraria-hoz keresnék partnereket, meg majd a később megjelenő Minecraft-hoz -
DaemonX
HÁZIGAZDA
válasz Petreszku #3671 üzenetére
Ez így van, én például eddig mindig leárazáskor vásároltam, vagy pedig használtan, így sosem költöttem többet egy játékra 4500 forintnál Jó, kivételt képez a The Walking Dead második évada, mert ahhoz megvettem a Season Pass-t, na de azt is a költségek csökkentése végett, mert így olcsóbban jön ki, mintha külön-külön venném meg az 5 epizódot. Meg az első évad után már megelőlegezhetek ennyi bizalmat a fejlesztőknek
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
válasz InterFox #3683 üzenetére
Na igen, én is erre vártam, mikor lesz már leárazva De ez nekem még valahogy mindig sok.... XD
Abban reménykedem, hogy kifogok egyet használtan jó áron, mert hát újonnan 7500... Csak egy a probléma: szinte soha nem találni használtat belőle, mert aki megvette, az nem akarja eladni xD -
DaemonX
HÁZIGAZDA
Bocsi amúgy, hogy már a 4. kommentet írom.
Szóval korábban felvettem a kapcsolatot a magyar PlayStation ügyfélszolgálattal (elsőnek Facebook-on, majd telefonon, s végül e-mail-ben).
A levelem hatására, bár az utolsó pillanatban, de feltették az akciós kínálatból hiányzó Zero Escape: Virtue's Last Reward című játékot (amit ügyesen meg is vettem, aztán rá két napra szépen vége is lett az Easter Sales-nek ).
Illetve dolgoznak azon, hogy a Sly Cooper: Thieves in Time-ot végre angol nyelven élvezhessük a Vita-n, ugyanis a Plus-ra felkerült változat csak török, orosz, és lengyel nyelvet tartalmaz. Szerencsére benn maradt a májusi kínálatban is, így van esély rá, hogy még cserélni tudjákJa és mindenki, akinek van Vita-ja, legyen szíves, csatlakozzon ide:
https://www.facebook.com/groups/444592352327597/
(PlayStation Vita - Magyarország, saját csoportom)[ Szerkesztve ]
-
fahrii
őstag
Basszus, asszem gyenge leszek és becsábulok a P4Gnek, 5000nél úgyse fogom olcsóbban megkapni máshol.
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
veterán
válasz V1 zolee #3693 üzenetére
Magyarra azért jó regisztrálni, mert tudsz magyar bankkártyával fizetni, valamint a feltöltőkártya beszerzése is sokkal egyszerűbb. De ha nem erre regisztrálnál, akkor én inkább az UK-t ajánlanám, általában jobbal az IGC tartalmak ott, mint az US-en. Ugyanazt kapják a magyarok is, mint az Uk-sok.
Amúgy most le vannak értékelve a Rayman játékok a Store-on, az Origins 2k, a Legends 3,5k. Megfogadtam, hogy májusban nem fogok játékot venni, de elcsábulok, és szerintem megveszem az Origins-t, a Legends-ben pedig még reménykedem, hogy bekerül a Plus-ba, mint tavaly az Origins. -
RangerFox
veterán
válasz Praetorianus #3695 üzenetére
Úgy mint az Angry Birds-el? Amúgy mostanában a Killzone-t nyomom, meg a Sonic Racing-et. De még be kell fejeznem a MotoGP platinázását. Amúgy én jól el vagyok a mostani Plus-os játékokkal is, nem rosszak. De azért kell egy vérfrissítés, és a Rayman most pont kapóra jön. Még egy kicsi hátra van a DKCR-ből (25 óránál tartok, 50 óra amíg kimaxolom..) és a Super Mario 3D-ben most tartok úgy az egynegyedénél 10 órával. Szóval van még mit csinálnom, ráadásul most hogy bejött egy Xbox 360 is a szobámba, így van mit bepótolni az elmúlt évekből (most éppen a DBZ részeket, AC 4-et, Diablo, Injustice stb). Amúgy mostanában nem tudom hogy mi van velem, egyre többet játszok mobilon is, majdnem annyit, mint Vitán.
[ Szerkesztve ]
-
V1 zolee
tag
válasz RangerFox #3694 üzenetére
Értem, szerintem Angol profilt fogok csinálni, mert az is olcsóbb és ahhoz tudok vásárolni pontkártyát és ps plust is, mert ugye USA régiós pontkártyát ami ugye dollár, itt nem lehet vásárolni, sem pedig ps plus előfizetést, csak bankkártyával lehet ezt megoldani. de viszont néztem hogy euro, font meg forint alapú pontkártyát és plust lehet venni elég sok konzolosnál...
-
Praetorianus
aktív tag
válasz RangerFox #3696 üzenetére
Az Angry Birds-öt a RM miatt hagytam abba, majd folytatom karácsonykor
Nekem is volt egy nagy okostelós őskorszakom, akkor rengeteget játszottam utazás közben, meg otthon is. De évek óta már BB-t használok. Erre nem igazán vannak játékok (hála istennek ), úgyhogy Vita meg Xbox kombó a szórakoztató központ. Bár a box a GTA5 óta nem volt bekapcsolva... -
jófejsrác
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest