Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
addikt
válasz dreizwanzig #2645 üzenetére
Szia, amit egyszer letöltesz ( de elég rámenni a vásárlásra ( ami ugye ingyen van)), az örökké letöltheto" lesz, amig aktív a ps+ elofizetesed. Ja es csak akkor jatszhatsz velük. Ha már kb egy éve lenne elofizetésed, és aktív, mostanra kb 25 játékkal játszhatnál akár párhuzamosan. Ha nincs aktív elofizetésed, nem játszhatsz a játékokkal, de ha újra megújítod, a régi, korábban ingyen megvett játékok is újra játszhatók, letöltheto"k lesznek.
A nagyobb címek, az kb 3.3-3.5GB, a kissebbek az 500 Mb és 2GB között. Egy 8GB-os kártya lenne szerintem a minimum, és az kb elégséges is.
[ Szerkesztve ]
-
fahrii
őstag
válasz dreizwanzig #2647 üzenetére
Csak a januári update tartalmát töltheted, 24.én volt váltás.
lacko6
Elvileg igen, ha valóban ennyi az USA előfizetés. Gyakorlatilag nem, mert jóval gyengébb játékokat kapnak, mint az EU-s plusosok.[ Szerkesztve ]
-
fahrii
őstag
válasz dreizwanzig #2650 üzenetére
Az angol 12800, amcsi 12500.
-
RangerFox
veterán
válasz dreizwanzig #2654 üzenetére
Dobozosan.
-
RangerFox
veterán
válasz dreizwanzig #2656 üzenetére
Nem a Store-on kell nézni, hanem boltban vagy a livekodok.hu-n.. pl.: [link]
Amúgy nem lehet CFW-zni, és ez a téma tiltott a fórumon.. -
moltam88
tag
válasz dreizwanzig #2647 üzenetére
Elég, ha az aktuálisan elérhető játékokat "megveszed". Tehát kosárba rakod, és elindítod a letöltést, majd lehet törölni is a letöltést (nem kell befejezni), az a lényeg, hogy bekerüljön a letöltési listádra. Az így "megvett" plusos játékokat bármikor letöltheted később, ha van aktív előfizetésed, nem kell PC-n tárolni őket.
-
tomee007007
őstag
válasz dreizwanzig #2773 üzenetére
Üdv!
Friss tulajként én is ugyan ebbe a hibába estem
Ilyenkor 1 hónapig él a tagság....ha már benyeltük, ki kell használni
A Vitán a settings/ psn-nél tudod kikapcsolni az automata megújítást... -
tomee007007
őstag
válasz dreizwanzig #2780 üzenetére
Erről nincs tapasztalatom
-
boost
addikt
én azt javaslom, hogy kapcsold ki az automatikus előfizetést, és ha lejár, akkor akkor fizetsz elő újra, mikor szükséged van rá. Persze mindenki más, de nálam van, hogy két három hétig be se kapcsolom, azzal azért spórolhatsz némi pénzt. Semmilyen hátrányod nem lesz, ha megszakad az előfizetésed, a játékok nem vesznek el, csak nem játszhatók. Ha újra előfizetsz, a régen bekattintott játékok újra játszhatók lesznek.
-
TazLeacher
nagyúr
Igen.
-
RangerFox
veterán
válasz dreizwanzig #2878 üzenetére
Belépsz a store-ba, jobb alsó sarokban 3 pont, rányomsz és download list menüben megtalálod őket.
-
F.B.I.
veterán
válasz dreizwanzig #2913 üzenetére
Használt LBP és Killzone esetén megy a multi, mindenféle +kiadás nélkül (ha van PS+)?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
KOHO
senior tag
válasz dreizwanzig #2913 üzenetére
Kishaverom, a Soul Sacriface valóban egy fos game első ránézésre, de ha 5 percet eltöltesz vele akkor hidd el, hogy meg fog tetszeni! Én is ilyen szkeptikus vagyok a Vitás játékokkal...
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
fahrii
őstag
válasz dreizwanzig #2944 üzenetére
Jó hát attól még, hogy neked nem tetszik nem lesz fos.
-
ilyr
tag
válasz dreizwanzig #3098 üzenetére
A WIFI miatt van értelme...
-
RangerFox
veterán
válasz dreizwanzig #3100 üzenetére
Most komolyan ezen vagy kiakadva???
-
Wlac
Ármester
Mert a repülő mód kilövi a Bluetooth-t is.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
ilyr
tag
Nyilván nem fogják külön feljelszteni a 3G-s verzió és a WIFI verzió firmware-jét...
-
fahrii
őstag
válasz dreizwanzig #3108 üzenetére
"Ez pont olyan, mintha vennél egy autót, ami nullextrás, de van gomb a klímának, az ablakemelőnek, stb stb, holott ezek nincsenek is benne."
Ilyen van, szóval ez pont egy rossz példa volt
-
Wlac
Ármester
Kimondtad a varázsszót: számodra. Működik a repülő mód? Működik. Több dolgot is kikapcsol? Igen. Akkor maradhat benne.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
boost
addikt
válasz dreizwanzig #3111 üzenetére
de értsd meg, hogy a Wifis modellben is több, számszerint két dolgot kikapcsol. Ráadásul ez egy nemzetközi sztenderd, tudod, hogy ha ezt a jelet látod, hogy akkor az mire való. Nem kell mélyen a hálózati beállítások közt turkálnod.
-
KOHO
senior tag
Teljesen egyet értek amúgy veled Minek bele ez a funkció? Továbbá kérdem én, minek a GPS beállítások a vitában amikor nem használható a gps a sima wifi-s modellben, mert nincs is benne?! Mi a fenének van bluetooth a vitában amikor semmire nem alkalmas?
-
ilyr
tag
Számodra lehet egyértelmü, hogy te mit szeretnél, de a gyártókat ez meg nem érdekli... Ezért van pélául olyan laptopom amiben a specifikációk szerint nincs webkamera, pedig fizikailag bele van építve a gépbe, csak éppen nem kötötték be, így az nem is hasznáható. A sorozatgyártás így egyszerübb mintha külön gyártanák a kettőt. Ugyanez a helyzet a programozással is, nem a te egyedi elképzeléseid szerint gyártják a firmware-t...
-
RangerFox
veterán
válasz dreizwanzig #3144 üzenetére
Annyira nem nagy szám, PSP-s mivolta miatt, ezért szerintem nem érdemes US-re váltani. Amúgy újra kell rakni a rendszert, leformázni a kártyát és új profilt kell csinálni PSN-en.
-
RangerFox
veterán
válasz dreizwanzig #3148 üzenetére
Azért mert nem mindegyik store-on van fent Például magyaron nincsen. Se a psp-s Gowok.
kovsol: Tudom, PSP-n játszottam vele. Jó játék, az általad írt árat simán megérte. De én, miután kijátszottam a Liberation-t azóta nem bírok játszani a BD-vel. Kihaltak az utcák, és grafikában is jócskán eltérnek egymástól. -
RangerFox
veterán
válasz dreizwanzig #3151 üzenetére
Csak úgy ha átváltasz UK-ra vagy US-re de akkor bukod az eddigi letöltött játékaidat, a mentéseidet, a trófeákat a mem. kártyáról minden adatot....
-
RangerFox
veterán
válasz dreizwanzig #3153 üzenetére
Viszont már készítik a magyar nyelvű PSN-t, és még ez évben frissítik a PSP-s tartalmakat rajta. ÁLLÍTÓLAG. Elképzelhetőnek tartom hogy ha ez bekövetkezne, felkerülnének a PSP-s GoW-ok és az AC is.
-
KOHO
senior tag
válasz dreizwanzig #3174 üzenetére
Tényleg vicc, hogy állandóan a b.zi amerikaiaknak vannak akciók... Pedig ott rohadtul nem is fogy a Vita... Eu-ban soha semmi akció nincs... A múltkor a Killzone volt valami 5$ az amcsiknál, mi meg vegyük meg 12 ezerért... Hát a jó édes anyjukat
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz dreizwanzig #3177 üzenetére
Az a kérdés most van-e PS+ előfizud, mert azt bukod, és a korábban vett tartalmakat is bukod.
Másodszor azt tudnod kell a magyar bankkártyával nem tudod tölteni az acocuntodat, hanem amazonon fake amcsi reggel kell venni feltöltő kártyát amiből tudsz vásárolni.
Jobb ha ezekkel tisztában vagy mielőtt belevágsz.May the Force be with you!
-
ilyr
tag
válasz dreizwanzig #3136 üzenetére
Ha mérnöknek vallod magad, végképp nem tudom elképzelni mi a fenéért lovalgolsz ilyen baromságokon...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz dreizwanzig #3214 üzenetére
Még oda is írta alá, hogy kitől és honnan idézte...
-
RangerFox
veterán
válasz dreizwanzig #3226 üzenetére
Ebben van valami, de ha ingyen van (az előfizetési díjat ne vegyük ide!) akkor nem tök mindegy hogy milyen játék?
-
TazLeacher
nagyúr
Nem tudom, hogy a Vita-s Plus tartalmaknak mi köze a PS4/XboxOne-hoz. Akkor miért nem veszel Wii U-t, mert a NES az nagyon jó volt...az a tuti.
-
KOHO
senior tag
Végre valaki aki nem visel szemellenzőt... Ezek telefonos játékok. Miért nem lehet Uncharted és Killzone szintű játékokat kiadni erre az istenverte konzolra?
-
Praetorianus
aktív tag
válasz dreizwanzig #3241 üzenetére
Neked is csak ugyanazt tudom mondani, amit annó KOHO-nak. Havonta kb egy ezresbe kerül neked a szolgáltatás, és ezért az összegért folyamatos és hibátlan szolgáltatást vársz el, meg havi két AAA címet. Ha bármelyik hibádzik, akkor rögtön megy a fikázódás. Ha érdekel egy AAA cím, akkor bátran meg lehet venni dobozosan 10+ ezerért, hátha ezzel a játékfejlesztők szekere is meglódul, és lesz kedvük fejleszteni a gépre. Ha te lennél játékfejlesztő, te is hanyagolnád a gépet, méghozzá pont a magadfajta userek miatt. Én inkább megveszem dobozosban azt a pár címet, ami érdekel, és milyen érdekes: nem fordult még elő, hogy ne lett volna mivel játszanom...
[ Szerkesztve ]
-
fausto
addikt
válasz dreizwanzig #3241 üzenetére
Lépj be a https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/ oldalon, ott már ingyenesek a játékok, rakd be a Download List-ba és Vita-n indíthatod is a letöltést!
Csak azért, mert már tegnap kb. 1 óta ingyenes minden Plus-os játék. -
boost
addikt
-
Praetorianus
aktív tag
válasz dreizwanzig #3340 üzenetére
Nézd, szerintem ez nem teljesen helytálló. Én egy Xbox360 mellé vettem (illetve egy psp-t vettem mellé, amit aztán erre cseréltem), és amíg a box a GTA5 óta porosodik, addig ezen naponta játszok... Szóval embere válogatja
-
InterFox
senior tag
válasz dreizwanzig #3663 üzenetére
Most nem találom, tegnap még kidobta a google, ezért nem is mentettem el az oldalt.
Lehet elvitek azóta, de LBP-et találtam!
[link]PSN ID: interfoxthedead
-
fausto
addikt
válasz dreizwanzig #5056 üzenetére
A power save settings-be be lehet állítani, hogy ha rárakod a képernyőzárat, ne szakadjon meg a wifi kapcsolat, de az a tapasztalatom, hogy nem sokat ér, nekem is megszakad, ha lock-olom a gépet.
A letöltési sebesség szerintem nagyjából reális. -
La Magra
tag
válasz dreizwanzig #5056 üzenetére
Hol 13 dolcsi az AC?
Én csak ezt találtam, de ehhez meg feketén-fehéren oda van írva, hogy PS3-as verzió... Vagy esetleg van rá valami mód, hogy az ilyet Vitán futtassa az ember?
(Bocs, ha hülye kérdés, még mindig csak ismerkedem a Vitával...) -
james001
veterán
válasz dreizwanzig #5110 üzenetére
Liberation. Brotherhood nincs is Vitára
https://psnprofiles.com/kazama001
-
RangerFox
veterán
válasz dreizwanzig #5112 üzenetére
Nekem is tetszett, kétszer vittem végig, első játékaim egyike volt... Egy olyan 7.6-ra értékelném..
-
james001
veterán
válasz dreizwanzig #5112 üzenetére
Olyan összecsapott lett az egész szerintem. Ha kicsit csiszolták még volna akkor biztos jobbra sikerült volna.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
jófejsrác
senior tag
válasz dreizwanzig #9269 üzenetére
Én ebayról szoktam
-
LeventeV
senior tag
válasz dreizwanzig #9269 üzenetére
Én Amazonról szoktam a hivatalos Sony kódokat.
-
nonee
aktív tag
válasz dreizwanzig #10709 üzenetére
Szia!
A remote play miatt vennèk,de viszont nemtudom hogy másik hálózaton működne e mint amin a PS van?A futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!
-
Shepard
tag
válasz dreizwanzig #10712 üzenetére
Lenne még mit sorolni: GoW, Metal Gear részek, X-com, Resistance, illetve direkt kihagytam a japán húzó címeket, pl. Final Fantasy, Soul Sacrifice, Persona-k, stb. mert írtad, hogy ezek sem jöttek át. Hát, ezek szerint el kell fogadni, sajnos nem Te voltál a célközönség a konzolra. Bár azért úgy látom, kötődik hozzá szép emléked is, még ha most ki is morogtad magad.
Biztos nagyobb sikere lett volna egyébként, ha több exkluzívval öntik még nyakon. Szerintem egy exkluzív Gta spinoff, egy Burnout, vagy egy Infamous nagyon megállta volna a helyét a kínálatban.
-
válasz dreizwanzig #10709 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled.
Nekem a jelenlegi a harmadik vitám,ez megvan több mint 1 éve.
Nem sokat használom már,de sajnálom eladni.Sokkal többet lehetett volna belőle kihozni!!
Mindenki odáig van meg vissza a Nintendo kézikütyüjéért,csak engem hagy teljesen hidegen?
Nekem a Sony játékfelhozatala a nyerő, Switchen nem tudnék mondani 3 címet ami hosszabb időre lekötne,igaz nem is sok játékot ismerek rá. / Mario,Zelda /
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez!
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest