- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paarthurnax
senior tag
-
válasz
tammolna
üzenetére
Köszönöm a lehetőséget, jól esett egy kis hentelés!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk azt a pillanatot, amikor sikerült beállni egy predator-ral egy katona és egy alien közé, nem szeretném újraélni...
Ez a második FPS, amit igazán tudok élvezni PS-en!!! (Orange box széria után)
Lehet, ezt mégsem PC-re fogom megvenni!?! -
jookomak
őstag
válasz
tammolna
üzenetére
ha szeretitek a sportjátékokat foci/kosár/hoki netán amerikai foci, akkor mindenképp. nincs is annál jobb, mikor győztes gólt szerzel a vége előtt 3 perccel, aztán oltod havert, hogy mi van, kevés vagy. ő erre: azonnal játszunk egy visszavágót.
sportjátékok nagy előnye, hogy az előző évi verzióhoz bagatell áron hozzá lehet jutni a mostaniakhoz képest, ha nem zavar, hogy 10 játékos még más csapatban szerepel (itt a rejtett kritika az újításokat nélkülöző ea-nek!!).
-
tammolna
csendes tag
válasz
tammolna
üzenetére
Sziasztok,
ha valkinek problemaja van rumblepaddal (en is fel napig szivtam, mire meglett a megoldas, hatha masnak egyszer ez segit):
The 5 + 7 buttons work for teh OLD versions that take FOUR batteries and have the RED Logitech logo.
The New versions, which use TWO battreies has an ORANGE logo use buttons 6 + 8 to reset sticks.
Whatever postition the sticks are in when that battery is put back in will be condiered new calibrated center.
From Logitech:
To re-calibrate, please do the following:
Remove one battery.
Hold the six (6) and eight (8) buttons simultaneously while re-inserting the battery. (NOTE: Do not touch or move the mini-joysticks at all during this time. It is very important that the mini joysticks are allowed to center themselves during this step or the calibration procedure will not be successful.)The mini-joysticks should now be re-calibrated.
Udv,
Tamas -
MAXIMIZE
tag
-
Sundesz
addikt
válasz
tammolna
üzenetére
Nekem is sötét a GTA IV, igaz LCD TV-n játszom. Nálam olyan is van, hogy a dinamikus kontraszt miatt néha hirtelen sötétebb lesz a kép, de ez gondolom a TV hibája. Próbáld meg a játékon belül állítani a kontrasztot és a fényerőt. Az irányítással egyébként nem volt gondom.
-
Sundesz
addikt
válasz
tammolna
üzenetére
Üdv köztünk! Szerintem kezdésnek szerezd be a Resistance első részét (Store-on van demó + CoD World at War-nak is), használtan 3e Ft körül mozog. Ahogy DM-Fan is írta, a Killzone 2-nek elég furcsa az irányítása, kicsit (sokat) szokni kell.
Mostanában elég sokan lépnek a klubba (ami nagyon jó dolog), úgy néz ki a Slim tényleg jót tesz a brandnek.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
tammolna
üzenetére
Téged is isten hozott a klubban és a segítségért nincs mit!
A Killzone 2 talán nem a legjobb kezdés a konzolos FPS-ek közül, ugyanis én már igencsak rutinosnak merem nevezni magam konzolos FPS-ekben, de - habár ugyan még csak a demoját toltam a Killzone 2-nek - annak a játéknak iszonyat elcseszett az irányítása pl. egy COD-szériához, vagy Half-Life, illetve F.E.A.R. szériához viszonyítva. Akárhogy állítottam az érzékenységét iszonyat lusta maradt és erős holtjátéka is volt a kontrollernek, az istennek sem tudtam gyorsan és pontosan szórni a head-shot-okat, pedig a pl. a COD-ban ez nem gond. Szóval ezért is nincs még a polcomon a Killzone 2, mert ugyan grafikailag nem rossz, de az irányítás a demo alapján nagyon nem jött be.
Szóval ne hanyagold az FPS-t PS3-on, csak próbálj ki mást, mert szerintem a legrosszabbul irányítható FPS-t próbáltad!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ezt is beleírtam a hirdetésbe

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)