Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz Versus82 #5771 üzenetére
hehe
még csak ismerkedem ezzel a történettel, még tévém sincsen hozzá
kéne valami 52-es körüli dög..
szóval alakul az elképzelés, csak még racionalizálni kéne, mert kellene mellé egy htpc is..
mondjuk egy 100asba valszeg úgyis belekerül ez az egész történet ha ráadom a fejem.
4-5e ft különbségnél nem szarozok, én is értelem szerűen ott veszem inkább ahol tudom, hogy a szervíz ott a háta mögött.
lehet, hogy elmegyek ebbe a boltba majd és élőben kérdezgetek tőlük.
jó lenne tudni, hogy mi merre meddig.
kellene hozzá gondolom egy dolby/dts házimozi receiver, abba menne bele a ps3 és az menne akkor a tv-be is. és így osztaná le a hangot a házimozi rendszernek is.
blueray dvd-ket néztél már rajta?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Versus82 #5846 üzenetére
persze hogy több
a 100at csak a ps3-ra és egy gt5-re értettem.
azért meglepett hogy még mindig milyen vaskos az ára az alap konzolnak...erősítővel nem tudom mi van, azt se tudom mivel érdemes foglalkozni, régen volt már ilyen hifi cserés téma, most érkezik el az új váltás a következő pár évre.
szóval nekem ez a true hd se mond semmit...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Versus82
aktív tag
válasz Versus82 #5955 üzenetére
product details:
Take control of your PS3 media with Xploder HD Movie Player & Media Manager, the complete media management tool for your PS3 movies, music, photos and cheat saves.
Features:
Movies - Includes PS3 HD Movie Converter. Convert movie files into AVC (.MP4) for playback on PS3 & PSP; Non copy-protected DVDs (VOB), MKV, Xvid, DivX, MPEG 1, M1P, MPEG 2, TS, M2P, WMV, ASF, MP4 and AVI formats. Multiple video output selection allows optimum settings for both PSP and PS3, with PSP files automatically renamed in line with the PSP file format structure.
Music - Transfer music from your existing iTunes database. Convert your CDs to MP3 with auto completion of artist, track and album details via the online database. Attach album artwork to your MP3 music files. Simply drag-and-drop MP3, AAC and WMA files to your memory card or USB device for playback on PS3 and PSP.
Images - Manage your photo and image gallery for viewing on PS3 and PSP. Preview thumbnail images from within the Xploder software and simply copy them across to your portable memory device for viewing on the PS3 or PSP. GAMESAVES - Access, download and manage the latest game saves for PS3 and PSP from the Xploder database. The in-application RSS feed sends alerts as new game saves become available for download to keep you ahead of the game.''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
anjani182
őstag
válasz Versus82 #5960 üzenetére
Szerintem ez csak egy szovftver PC-re, én úgy vettem ki!
mod: úgy hallottam valakitől, hogy 5-10perc alatt átalakítja ez a program. Nem tudom pontosan, hogy működik, de az MKV az nem egy formátum, az biztos, ezért lehetséges ez az 5-10perces idő. Talán majd egy próbát megér...
[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.
-
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Versus82 #6576 üzenetére
Na, leszedtem én is a Killzone 2 demo-t, hasított lefelé, alig 20 perc alatt lent volt és települt is.
Első benyomás: nagyon szép grafikailag, és a hangulata is ott van, remélhetőleg története is lesz és nem a szokásos sablon tárul majd elénk.
Az első negatív dolog, amivel szembesültem azonban az az irányítás. Nem is a gombkiosztás, azzal szerintem semmi baj nincs, az általad említettel ellentétben nekem pont az alapkiosztás a kényelmes. Sokkal inkább a look-joy érzékenységével van a problémám. Tudom, állítható, de hiába toltam fel a sensitivity-t maximumra mind az x, mind az y tengelynél, ugyanolyan lomha maradt és gyakorlatilag alig tudtam ráérezni valamelyest a precíz célzásra a demo alatt. Nem értem, remélem a végleges verzióban ez azért normálisan fog működni, mert itt szerintem katasztrófa és igencsak ellehetetleníti az élvezetes játékot. Aki már játszott COD4-gyel, az tudja, mit jelent, amikor egy célzás precíz a játékban. Na, itt nagyon nem az.
Ezt leszámítva a játék tetszik, simán vevő leszek rá, pláne, ha platinum árszint körül be tudom szerezni használtban, bár erre szerintem kisebb esély lesz, mert ha tényleg nagyot durran, akkor nyilván kevesebben fognak megválni tőle.
Get Moded!
-
Shadowfax
addikt
válasz Versus82 #6913 üzenetére
PLAYSTATION 3 remembers the display settings you give it. If you are moving your PS3 between an SD and an HD TV, you may find you have a blank screen. Simply reset your PLAYSTATION 3 to restore the default SD setting in the following way: turn off the PLAYSTATION 3 system then press and hold the power button for approximately 5 seconds until you hear a beep. You can then use the Settings category in the XMB to configure your Display settings manually.
Vagyis: kapcsold ki a gépet, majd a bekapcs gombon kb. 5mp-ig tartsd az ujjad, míg egy pittyenést hallasz. Ezután már bejön a kép a TV-re.
-
spacer
aktív tag
válasz Versus82 #7118 üzenetére
Nekem már a demo se jött be, grafika ide, vagy oda.
A harmadik résztől kezdve az összes kiadott lemez egy hulladék, legalábbis számomra. Semmi köze sincs az első két részhez, amiben imádtam a szuper logikai feladványokat, és ha játszottam vele, főleg éjszaka, majd befostam a gatyámba...>>>>>>>macbook air<<<<<<
-
szasanyi
félisten
válasz Versus82 #7252 üzenetére
Részben félre értetted... én kipróbáltam ugyan, de nem játszottam PS1 gamekkel. Hogy PS2 játékaim miért vannak? Mert a legjobb címek közül 2-4k körül megvettem újonnan (!) a nekem tetsző, leginkább exclusive címeket (bár akad más is) és nagy élvezettel játszottam végig őket. Meg persze a fiaim is. De ha nem toltad végig pölö a God Of War 1-2. részeit úgysem értheted miről zagyválok.
-
bwoay
nagyúr
válasz Versus82 #7259 üzenetére
akkor mondom, hogy ott basztad el, amikor az első colossi után
félretetted az egész konzolgeneráció legnagyszerűbb játékát.
vajon miért van az, hogy a legtöbb PS3 tulaj remegve várja,
hogy az ICO meg a SoTC után mit jelent be a Team ICO az E3-on PS3-ra...[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
don_peter
senior tag
válasz Versus82 #7329 üzenetére
Hi mindenki, összeadunk néhány nagy új jellemző a következő PS3 firmwaréval frissíti (v2.70) az tovább növeli az összefüggő tapasztalatodat a PS3. Az 2.70 a frissítés rávesz egy olyan új Text Chat jellemzőt, ami lehetővé tesz téged, hogy kommunikáljon online a PlayStation Network barátaiddal.
Most képes leszel, hogy csevegj akár 15 online baráttal, aki a Wireless Keypadet, képernyőre írt billentyűzetet, vagy másik összeegyeztethető billentyűsperipheralseket használ. Nem csak tudsz csevegni a barátaiddal azonnal, de szintén hozzá tudsz férni Text Chathez amíg játékokat játszol PS3, és ráadásul azonnal részt tudsz venni akár három csevegésszobában.Text Chaten felül hozzáadtunk még néhány kiemelést:
A barátok dőlnek a XMB-n (XrossMediaBar)
* Rendezi a barátaidat az online státuszukon keresztül
* Nagyobb fájlokat erősít hozzá azokhoz az üzenetekhez, amiket küldesz a barátaidnak, (az állományméret 1 MB-BÓL fog növekedni 3MB)
Kézbesítési szolgáltatást vesz videóra PlayStation Store-onOlyan videófájlokat, amiket vettél a PlayStation Store-ból, támogathatnak egy külső tárolóeszközbe azután szolgáltathatnak vissza PS3 a lejátszásért folytatott belső kemény mozgalmának – úgyhogy össze tudsz söpörni teret a kemény meghajtódon azután a jövőben bármikor helyre tudod állítani a videót
* Olyan videók, amiket PSP-nek vettél, (PlayStation Portable) rendszer most lejátszásért tudják áthelyezni PS3----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
bwoay
nagyúr
válasz Versus82 #8002 üzenetére
"a mutánsok mellett" "egy kis tűz megmutatja nekik, ki a főnök!"
végülis, ha ettől meg a fő karaktertől eltekintünk, akkor totál real,
akár Kulka Jánosra is írhatták volna.a busómaszkon szétröhögtem magam. ettől függetlenül a szaksajtó
egybehangzó véleménye, hogy az inFamous jobb.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield V
- MinDig TV
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- BestBuy topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851