Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Versus82
aktív tag
Sziasztok,
az úgy megy ha veszek egy hdmi-dvi kábelt , ps3 at akor tudom használni egy mezei lcd monitoron? (1440x900 a max felbontása)
''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Versus82
aktív tag
zsír, köszi, akkor veszek egy kábelt azt hozom meelóba ps3 at
ps3 szervíz tapasztalat: úgy 1 hónapja elromlott a ps3 am (nem olvasta be a lemezt), visszavittem konzolstudióba, kiküldték valahova japánba v. kínába, 10 nap múlva jött vissza egy zsír új fóliás gép nem volt szarozás, nem volt tökölés.
''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Versus82
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #5456 üzenetére
no ez engem is érdekelne... pl. az otp nek a virtuális net kártyájával müxik?
-
Versus82
aktív tag
szarakodik a ps network is :"an error has occurred 80710D23" ill. "80710B23", ahogy külföldi fórumokat nézegetem nem csak nekem...
80710B23 - PS3 Network is Down or PS3 Network is too busy to respond
80710D23 - Turn the PS3 off for a bit (30 minutes give or take) with the power toggle (not standby mode).
-
Versus82
aktív tag
válasz Integra #5754 üzenetére
csá, én itt vettem a ps3-mam: [link], de máshol is veheted ha olcsóbb, a lényeg hogy régóta működő, megbízható létező bolt legyen, ne ilyen netes valami ami ha tönkre megy szarban vagy a garival. nekem fél év után behalt a gép, 10 nap múlva kaptam az újat. ez a 80 gigás szerintem már a legújabb. alapgép van oszt szevasz, a vinyók mérete más, meg vannak csomagok amihez van játék, dehát azt te is meg tudod venni külön. + irányító kell még(dual shock 3),meg egy hdmi kábel , meg játékok. aztán vegyél fel psn en (Versus82), had verjem bucira mindenben azt a benzingőzös fejedet
-
Versus82
aktív tag
válasz Integra #5842 üzenetére
52 colos lcd+erősítő+ps3 az több lesz picit mint 100
néztem, 2 filmem van, kung fu hustle+dark knight, utóbbinak eszméletlen képe van, rendesen beleszédül néha az ember amikor a felhőkarcolókról lenéznek benne.(spéci imax kamerákkal vették fel)
erőlködőt már true HD-set vegyél,ha házimoziban gondolkocc.
[ Szerkesztve ]
-
Versus82
aktív tag
ezzel a cuucal lenyomja mkv kat is?[link]
-
Versus82
aktív tag
válasz Versus82 #5955 üzenetére
product details:
Take control of your PS3 media with Xploder HD Movie Player & Media Manager, the complete media management tool for your PS3 movies, music, photos and cheat saves.
Features:
Movies - Includes PS3 HD Movie Converter. Convert movie files into AVC (.MP4) for playback on PS3 & PSP; Non copy-protected DVDs (VOB), MKV, Xvid, DivX, MPEG 1, M1P, MPEG 2, TS, M2P, WMV, ASF, MP4 and AVI formats. Multiple video output selection allows optimum settings for both PSP and PS3, with PSP files automatically renamed in line with the PSP file format structure.
Music - Transfer music from your existing iTunes database. Convert your CDs to MP3 with auto completion of artist, track and album details via the online database. Attach album artwork to your MP3 music files. Simply drag-and-drop MP3, AAC and WMA files to your memory card or USB device for playback on PS3 and PSP.
Images - Manage your photo and image gallery for viewing on PS3 and PSP. Preview thumbnail images from within the Xploder software and simply copy them across to your portable memory device for viewing on the PS3 or PSP. GAMESAVES - Access, download and manage the latest game saves for PS3 and PSP from the Xploder database. The in-application RSS feed sends alerts as new game saves become available for download to keep you ahead of the game.''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Versus82
aktív tag
ps3 mkv lejátszásról van valami hír vagy pletyka hogy majd tudni fogja? most készülök htpc t építeni, ha másnap meg kijön hogy ps3 is viszi mkv t akkor tökön szúrom magam
-
Versus82
aktív tag
gyerekek, nem úgy volt hogy ma lesz tölthető a resi 5 demó???
-
Versus82
aktív tag
rohadt nagy a csend, mindenki rongyosra játsza a demót
-
Versus82
aktív tag
nekem ez is nagyon tetszik, kurva szép a grafika és a videók, ellen katonák elég intelligensek, nem ez mész azt csak lősz stílus. irányítás alapból szar, R1 a zoom és a lövés is, de ha átrakod "alternate 2"-be akkor a szokásos. várom a fikázókat akiknek itt sem tetszik a grafika és az irányítás meg semmmi
-
Versus82
aktív tag
fear2 nagyon jó, beteg egy hangulata van. street fighter 4 nekem nem jött be, ha kell vkinek egy 10ért eladó.
-
Versus82
aktív tag
help pls,
otthon hdmi-n használom a képet, elhoztam máshova, itt viszont csak av multi out on tudom rákötni tv re, de nincs kép... ugye az a defult beállítás hogy hdmi n nyomja a képet. vagy az alapmenünek be kéne jönni így is?
-
Versus82
aktív tag
US játékot nyomhatom a magyar regemmel, vagy az amcsi t kell hozzá használni mint a storehoz?
-
Versus82
aktív tag
megjött ük-tól a killzone 2 usa.... el se hiszem. nyomjátok már, milyen a multija, van olyan mint a cod4?
-
Versus82
aktív tag
ketten jó még verekedni a soul calibur 4 (az egyetlen normális bunyós game ps3ra), újak közül most jön a resident evil 5-osztott képernyőn zombigyilkolás, a régiek közül az army of two nagyon jó, szintén osztott képernyős taktikai lövöldözős. jé, ebből van is egy eladóm, csak 3 ezer ft
-
Versus82
aktív tag
gyerekek ez a resi5 nagyon üt. iszonyat szép a grafikája.
-
Versus82
aktív tag
változnak a dolgok, és az idő mindent megszépít... elment az egész akciójátékba, ez már nem túlélő horror. de nagyon élvezetes ketten aprítani. én imádtam a resi 1-et szintén , 2 hete leültem hogy újra végigviszem az 5 előtt, aztán egy óra játék után hagytam mert csalódás volt.
-
Versus82
aktív tag
válasz szasanyi #7253 üzenetére
"De ha nem toltad végig pölö a God Of War 1-2. részeit úgysem értheted miről zagyválok. " ezt a sértést kikérem magamnak megvan eredetiben mindekettő, megjelenés napján megvettem őket... az nem is playstation tulaj aki ezeket nem vitte végig.
de akkor sem értem. mondjuk egy killzone 2 után alármilyen ps2-es játékot rakok be, tuti nem nagy felüdülés. a gow-ot meg már rongyá játszottam anno, úgyhogy várom türelmesen a 3-at.
-
Versus82
aktív tag
amit?
szerk:jaa: shadow of the colossus... persze, kb az első pályát csináltam meg, nem jött be. meg a nagy üres terek sem. 95 óta van ps-em, az előző generációk warezolhatósága miatt szinte az összes játék megvolt, töltöttem mindent mint állat, szóval én kijátszottam magam már ezekkel
[ Szerkesztve ]
-
Versus82
aktív tag
válasz don_peter #7327 üzenetére
Hi everyone, we’re adding some great new features with the next PS3 firmware update (v2.70) that will continue to enhance your connected experience on the PS3. The 2.70 update brings a new Text Chat feature that enables you to communicate online with your PlayStation Network friends. Now, you’ll be able to chat with up to 15 online friends using the Wireless Keypad, on-screen keyboard, or other compatible keyboard peripherals. Not only can you chat with your friends instantly, but you can also access Text Chat while playing PS3 games and even participate in up to three chat rooms at once.
In addition to Text Chat, we’ve added a few more enhancements:
Friends list on the XMB (XrossMediaBar)
* Sort your friends via their online status
* Attach larger files to the messages you send to your friends (file size will increase from 1MB to 3MB)Video delivery service on PlayStation Store
* Video files you’ve purchased from the PlayStation Store can be backed up to an external storage device and then restored to PS3’s internal hard drive for playback – so you can clear up space on your hard drive and then restore the video anytime in the future
* Videos you’ve purchased for PSP (PlayStation Portable) system can now be transferred to PS3 for playback''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Versus82
aktív tag
csuhajja ufc 2009 rohadt nagy, rongyossá nyomtam már a demót, alig várom hogy megjelenjen. crocop, silva, rampage,chuck bácsi, mindenki benne lesz aki számít
-
Versus82
aktív tag
hát gyerekek, nem tudok leszakadni ps3 ról mostanában, asszony már nagyon húzza a száját...ufc 2009,gh:metallica,prototype.... és hol van még a GT meg a GOW3...
-
Versus82
aktív tag
válasz nosferatue #7854 üzenetére
tegnap töltöttem, de szerintem egy az egyben a directors cut.
-
Versus82
aktív tag
rock band 2-őt keresek, tudja valaki hol lehet még venni? ahhoz ugye jó a GH-s gitár?
-
Versus82
aktív tag
válasz Papa-Georgo #7867 üzenetére
dehogy nincs, csak PS2-nek hívják és az vinyó nélkül is megy
Rock Band 2 -őt ha lát valaki valamerre az lécci szóljon nekem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest