Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
válasz bentsze88888 #7950 üzenetére
Szia!
Milyen géped van?
Nagyon is számít a gép ereje: saját gépem alkalmatlan még néhány 720p-s videó média szerveres megosztására is, talán egyet ha meg tudtunk nézni így. Media Player Classic Home Theatre-vel vagy KMplayer-rel még a gépen le tudok játszani még párat. Ennyi.A véleményem továbbra is az, hogy ha gyenge a gép, akkor konvertálni kell majd átmásolni a PS3-ra, és úgy lejátszani: mkv2vob nagyon jó erre. Sokat kell várni az igaz: egy 1080p-s film 4GB-os darabokra bontása és konvertálása jópár órába telt.
Ha pedig van olyan erős gép, amelyik le tud játszani gond nélkül "bármilyen" filmet, akkor egyszerűbb és érdemesebb a TV-re kötni közvetlenül. -
he7edik.
addikt
-
he7edik.
addikt
válasz bentsze88888 #7981 üzenetére
Előtte csinálnod kell USA vagy EU accot!
Égő szöveg a flém vázon
-
Sundesz
őstag
válasz bentsze88888 #7986 üzenetére
Uncharted-et nem szabad elcserélni (én nem tenném).
Hörcsög Powa'
-
jookomak
őstag
válasz bentsze88888 #7989 üzenetére
Valahogy mindig is utáltam a Tomb raidereket, idegesített, mikor már 10-edjére nem tudok miliméter pontosan ráugrani a sziklára, meg ilyesmi. Unchartedben ilyen nincs. sokkal folyamatosabb, lendületesebb az egész játék. az első game volt, amit végigjátszottam, de egyben az egyik legjobb is. kötelező
-
Versus82
aktív tag
válasz bentsze88888 #7968 üzenetére
egyértelműen a prototypeot vedd meg. infamous nak szebb a grafikája az ennyi. villámszórós mese világ mese lényekkel, dögunalom. prototype real world, rakétavetővel gépfegyverrel tankkal helivel óriás pengével ember darabolós vérfröcsögtetős atom hentelés, gyors akcióval, nem nagyon érsz rá grafikát nézni benne. a főhős igaz túl erős lett, rengeteg fegyvered és spéci mozgásod van, az enemy jön csőstül és te csak kaszálsz. igazi agyatlan kikapcsolódás, imádom.
''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Plutor
aktív tag
válasz bentsze88888 #8003 üzenetére
Army of Two co-opban nagyon jó
-
Bikerman
aktív tag
válasz bentsze88888 #11201 üzenetére
ha van a monitoron av, vagy scart csatlakozó akkor igen.
ragazzi della curva...
-
Bikerman
aktív tag
válasz bentsze88888 #11203 üzenetére
valószínűleg menne, csa a minőség a kérdéses. de jobb mint a semmi.
ragazzi della curva...
-
Ocarina
aktív tag
válasz bentsze88888 #32627 üzenetére
Sajnos nálam sem működnek a régi, másik profilos, mentéseim.
Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
Brian_GT
őstag
válasz bentsze88888 #37616 üzenetére
Jó is volt az a game, szerettem én is nagyon,
Előtte a GTA 3...úúúú.. mikor meglátta az ember a felülnézetes kis 1-2 után azt a ,,csodát"... istenem mit imátkoztam fusson a gépemen de ment rajta szépen anno.
Az is nagyon jó game volt.Én csak ezeket a minijátékokat utáltam mindig...kisrepülővel..kisautóval stb ááááá idegtépőőő volt
Én a 4et akarnám végre 1x rendesen kijátszani csak sohasem jutok a végére...rohadt hosszú és rohadt sok küldije van... ráadásul elkezdek 1 küldit kapok 20 melléket.... meg mindig van mit felfedezni benne meg szórakozni. Rosszabb, mint a WoW
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Brian_GT
őstag
válasz bentsze88888 #37618 üzenetére
Jajj azt ne is mond, imádtam PC-n az Obliviont...Skyrimet csak PC-n tudtam kipróbálni....de éééé őrült jó az a game is.
Az a baj annyi jó játék van az ember 10 évig nem tudna semmit sem csinálni csak játszani.
Másik baj, hogy van aki megteheti, hogy csak játszon akkor is van pénze Ez a része inkább zavar- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Mister_X
nagyúr
válasz bentsze88888 #37618 üzenetére
Én régen PC-n játszottam, észre sem vettem az alacsony framerate-et, csak akkor lett gyanús, amikor esett, meg amikor nem tudtam megcsinálni az autótáncoltatós küldit
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Már felhőből is etethető tartalommal a PlayStation Portal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Politika
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk