- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kevepapa #70128 üzenetére
Ez szerintem túlzás, AAA címekben nincs szükség arra, hogy nekiálljon szopatni a játékost. Már nem ott tartunk hogy csak a gyerekek játszanak, ez egy normális hobbivá nőtte ki magát. Én ha leülök, nem egy teremben akarok 3 órán keresztül keringeni, hanem folytatni szeretném a sztorit. Legyen kihívás, de azért lehessen is továbbjutni.
(#70130) MasterMark: Fú de gyűlölöm mikor ilyen random megoldásai vannak egy-egy fejtörőnek! Ace Ventura kapott egy kalandjátékot, pár éve kipróbáltam. Már egy órája kínlódtam hogy kell továbbjutni, mondom megnézem már: hát azt a gombot kellett újra megnyomni, ami először semmit nem csinált. Tök egyértelmű, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garis MSI Claw(A1M) 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Eladó Spiderman Limitált PS5(Garanciás)
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Új Steam Deck OLED 512GB, 2 év jótállásal
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest