Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz perge666 #34817 üzenetére
lol, boltba vettem újonnan,számlával...
nah közbe annyi változás történt,hogy , bementem a boltba (gameshop,az eladó nagyon korrekt és segítőkész volt) és elmondtam a történetet az eladónak...persze kipróbáltuk ott helybe egy sony controller töltővel,naná hogy ott egyből beindultak a ledek....(oké,vágom hogy full le volt merülve az akku,de otthon 3 órát töltődött...), remek , kiderült hogy a joy legalább hibátlan...mondom a srácnak hogy akkor elviszem a töltőt,mert azzal legalább beindultak az elektronok,csak ez meg 6 mátyás lett volna...kártyával meg nem lehet az üzletben fizetni ,kp meg nem volt nálam annyi , aszondja az eladó: " neh, itt a töltő kábel,vidd el" , mondom ezer kösssz , most hazajöttem. azóta is töltődik a joy....
azt nem vágom az egészben,hogy miért nem töltődött az enyémmel,vagy csak a sony kábelt kajálja? ,de mindegy is mert működik , viszont reggeltem az uk.playstation.com/ oldalon,angol reggel,angol lakcímmel és régióval...itt be tudok lépni az oldalra ,a konzolon pedig nem...frissítettem is az fw-t,de kiírja hogy " you cannot sign in using another user's sign in ID (email adress )
a gépet használtan vettem és a belépés fülnél alapértelmezettbe az előző tulaj email címe van megjelenítve...de ezt persze kitörlöm mielőtt beírnám a sajátom..mit lehetne tenni hogy be tudjak lépni?[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz perge666 #34844 üzenetére
Egy dolog körültekintőnek és elővigyázatosnak lenni, a másik meg felelőtlennek. Aki annyira függő, hogy nem bír ki pár nap kánikulát játék nélkül, ahelyett, hogy pl. vízparton lógatná a lábát, az nyomja, csak ne jöjjön majd durrogni, hogy milyen fos a Sony, hogy 2 év alatt tönkrement a konzol! Nekem ötödik évét tapossa a FAT-em és szalonállapotú, pedig nem keveset ment. Szerinted mi lehet az oka? Biztos véletlen, persze, de gyanítom inkább az van a dolog hátterében, hogy mindig pormentes, jól szellőző, később klimatizált környezetben működött, illetve az első adandó alkalommal újrapasztáztam, amit ha nem tettem volna meg, akkor bizton állíthatom, hogy már rég elhalt volna. Van akinek persze a szülők mellényzsebből kivágják a pénzt egy új PS3-ra, ha a csemete megfőzi a nyári melegben, meg olyanok is, akiknek az ára bagó, viszont vagyunk egy páran, akik kőkeményen megdolgozunk az áráért. Na utóbbiak szerintem tudnak mérlegelni, mi fontosabb, hogy 30 fokban a lelkét is kiköpje a gép, vagy hogy hosszútávon szolgáljon a konzol.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz perge666 #34846 üzenetére
Nézd, a Te géped, azt csinálsz vele, amit akarsz, ahogy mindenki más is. A használatiba sok mindent nem írnak bele, azt sem, hogy tartsd pormentesen a környezetét, azt sem, hogy pasztázd újra, ahogy sok egyéb más dolgot sem, amikkel prolongálni tudod az élettartamot, de ne feledd: a gyártónak sosem az az érdeke, hogy sokáig tartson a géped, hanem az, hogy ha tönkremegy, vegyél újat és ez könnyen meg is történik, pláne, ha már jelentősebb összeget elköltöttél egy játékgyűjteményre és ezt a gyártó is tudja. Magad viszont a fenti dolgokkal meghosszabbíthatod a géped várható élettartamát. Én biztos, hogy be sem kapcsolnám a PS3-at 35 fokban (magam sem tudnék megmaradni annyiban, legkisebb bajom is nagyobb lenne, minthogy játsszak, ezért szereltettem klímát is), de ez én vagyok, nem kell követni a példámat, mindenki tegyen úgy, ahogy jónak látja, de legyen tisztában vele, hogy nem válik a gép hasznára.
mrhitoshi: a klíma csöveiben gáz van, nem folyadék. De nem kell azt belevezetni, elég, ha abban a helyiségben üzemel, ahol a PS3. Nekem szabályszerűen hideg a gép, mivel a földön van és oda csapódik le a klíma által fújt, kb. 12 fokos levegő.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
-
DM-Fan
nagyúr
válasz perge666 #34851 üzenetére
Inkább próbáld meg elfogadni, hogy az emberek különbözőek, máshogy állnak dolgokhoz, más az értékrendjük, máshogy szocializálódak. Mindenki úgy kezeli a dolgait, úgy éli az életét, ahogy ő jónak látja, senkinek nincs joga abba beleszólni. A fórum arra való, hogy megosszák az emberek a tapasztalataikat és adott eseten érveljenek amellett, amit alkalmaznak. Senkinek nem kötelező megfodania azt, amit a másik leír, egyetérteni azzal, amit gondol. Ész érvekkel lehet ellentmondani.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
-
-
DM-Fan
nagyúr
válasz perge666 #35180 üzenetére
A redeem code nem a virtuális pénztárca, hanem egy kódbevivő felület. Itt kell megadni a feltöltőkártya számát, vagy ha pl. egy játékhoz van online pass, azt is itt írod be. Miután bepötyögted itt a feltöltőkártya kódját, akkor az account-odnál megjelenik a kártya címletértéke, amit utána már le tudsz vásárolni a Store-ban. Magyarán egymás után a két kártya kódját beütöd a redeem code menüpontba és akkor a két kártya együttes összege megjelenik a wallet-ben. Ezt követően kiválasztod a megfelelő PS+ előfizetést és rányomsz a vásárlás gombra.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
-
DM-Fan
nagyúr
válasz perge666 #35190 üzenetére
Machinarium szenzációs játék, PC-re és iPad-re is megvettem (PS3 verzió pont kimaradt), hihetetlenül kreatív és jó kis gondolkodtató logikai játék príma story-val, sok humorral. Abszolút must have, ajánlom mindenkinek, akinek mondjuk tetszett anno pl. a Neverhood, vagy az alkotók korábbi sorozata, a Samorost.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Brian_GT
őstag
válasz perge666 #35194 üzenetére
Én úgy tudom igen így van, mert Resident Evil 5 közben nekem sem jut tovább, mint mikor beléptem játszani. Mondjuk nem rossz dolog ez, mert hdd legalább nem szenved, hogy töltsön is meg a game is fusson rendesen.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
DM-Fan
nagyúr
válasz perge666 #35224 üzenetére
Semmi ilyesmiről nincs szó, egyszerűen karbantartás van. Szokd meg, elég sűrű az ilyesmi!
Get Moded!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz perge666 #35247 üzenetére
40/20-as netem van, a PS network settingsben ebből 30/7-et lát. Na most egy 3,5 GB-s fájlt 997!!! perc alatt akart letölteni. Percekig vártam és néztem, hátha beindul, de semmi. Mindent újraindítottam, de semmi. Lehet, hogy hibás lenne az eszköz?
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Bogyi007
veterán
válasz perge666 #35295 üzenetére
Aki Plusos azt vette észre a változást. Ugyanis most már az Online Cloudba (felhőbe) az eddigi 150 mbyte helyett 1 gigabyte mentett állás tölthető fel.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Brian_GT
őstag
válasz perge666 #35332 üzenetére
Perge, azt hiszem te írtad, hogy használod sokat az auto kikapcsolását a PS3nak letöltéskor.
NAgyon nem szoktam én mert lejön mikorra kell.
A kérdésem az lenne, hogy ez most akkor hogy müxik?
Megy a letöltés háttérben, rámegyek hogy kapcsoljon ki letöltés után és leáll ha letöltötte?
Meg fel is rakja mielőtt kikapcsol? Mert azt nem írja csak, hogy download.Meg egy olyan kérdésem lenne, hogy nekem be van tárazva 4 letöltés, de ebből csak 1 van aktív letöltés alatt, többi pauson-on. Akkor ő csak az aktívat veszi figyelembe és ha az kész leáll? Nehogy nekem itt leszedje mind a 4et előbb Sohasem kapcsol ki.
Köszi előre is a helpet.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Bogyi007
veterán
válasz perge666 #35429 üzenetére
Vagy mégse. Én hiába szedem le akár magyar vagy uk storeról a telepítésnél 14%-nál hibaüzenettel leáll.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
TazLeacher
nagyúr
válasz perge666 #35455 üzenetére
Nem is csodálom. Arra a távolságra egy 50-55" lenne az optimális. Ahhoz, hogy a FullHD-t teljes pompájába kiélvezd, kéne a 70", de ott valószínűleg lehánynád a TV-t egy SD adást látva, így mondjuk egy 50-55" vállalható kompromisszum lenne, mert így az SD adások minősége elfogadható, és ha nem is 100%-ban, de tudnád élvezni a FullHD előnyeit.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz perge666 #35477 üzenetére
Így van. A hordozható CD-rádiók esetében is a gagyi/olcsó cuccokra tettek hasonló évekkel ezelőtt. Arról nem beszélve, hogy a porosodás és a sérülékenység is jóval sanszosabb. Nincs mese, a költséghatékonyság érdekében mindent feláldoztak. Az esztétika más téma, azt nem érdemes forszírozni mert ugye ízlések és pofonok... részemről ezt inkább pofonnak tekintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest