- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
T-nél nincs lehetőség fix IP-re. Azt csak üzleti ügyfeleknek adnak és havi 10-12 ezer...
A Router restart nem oldja meg, attól teljesen független. Ez valami Eus megállapodás, hogy optikán mindenkinél egységesen hajnali 3-6 között 1x, vagy 2x megszakad a net a dinamikus ip miatt. Engem nem a napi új ip zavar (bár szerintem túlzás), hanem az időpont, amit nem én dönthetek el ráadásul nem pontosan 24 óránként történik. Úgy érzem magam, mint egy kisgyerek, akit beszabályoznak...
Azért tettem fel itt a kérdést, mert elég sokan játszanak PS-en még éjjel is és hátha van rá valami beállítás.
Amúgy beszéltem több ügyintézővel, szerelővel és tudnak róla, ez ilyen és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest