- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Ne haragudj ,de így a nevedről nem tudlak beazonosítani ki is vagy onnan.
(bezzeg engem könnyű,mindenhol "Tegla80" vok.)
Ha gondolod, kirakom este a setup-om az adott topic ba,és kipróbálod úgy is a verdát.
(a replay-t még próbálom megoldani,h lehessen "kergetni"de pc terén nem vok nagy szaki és Linux-ot használok,így onnan nincs is aki segítsen .De ígyexszem a héten megoldani. Bár van "gondom" bőven, megkéne csinálnom a vidit az "academy-s " futamról,péntekre kiírni az aktuális futamot,holnapra gyakorolni . szval elvok)
zalyy
Az "UN" az amerika piacra szánt model, Az "UE" az európai (és az "EH" tavalyi model )
ettől eltekintve játékra,input lag-ra megfelelő sztem. (nekem is 5ös serie van,csak picit több benne a "ficsőr",de ettől eltekintve tök ugyanaz szinte lag-ra)
"TV Input Lag Test Database",itt nézelődhetsz nyugodtan,hiteles oldalnak számít.
vannak tesztek is ott,keresgélj
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest