Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- 
			  LOGOUT "A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia) 
 Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
 Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/
 Backup center, mail gateway, proxmox hypervisor és datacenter letöltés: https://enterprise.proxmox.com/iso/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bpmcwap senior tag a chmod megvolt, de szándékosan groupba tettem, mert több kamera van( összesen 10, de nem kell mindet bekötni) és úgy láttam, hogy minden kamerának egyedi u/p[user/pass] kell különben összeakad. Azt nem vágom, hol adom meg motioneyeben, hogy melyik kamera milyen u/p vel fér hozzá a mappához - ami egyébként ugye be van mountolva a motioeye alá, rgo, bár nem vagyok koponya, olyan, mintha a saját lemezére írna, amihez meg nem kell semmi jogosultság szvsz... Nálam a lemezkezelés egy katyvasz mint azt már irtam is...  azért azt sem akarom elhinni, hogy mindenki a telepített merevlemezére menti a kamera képeit/videóit, mert az még nekem is baromság, de hogy erről ne legyen egy poszt/tuto/bármi az meg egyenesen MI... most megint én vagyok a helikpoter, ezt úúúúgy utálom  pláne, hogy én csak túrista vagyok ezen a területen (IS)... pláne, hogy én csak túrista vagyok ezen a területen (IS)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen autót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- EAFC 26
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

tasiadam
 tasiadam