Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• paizinho

tag

válasz PHenis #3513 üzenetére

Szia !
    Igen ezt a fázist (állítgatok, de mi is volt ?) én is eljátszottam, de már régebben rászoktam, hogy ha nehéz is, de lejegyzetelem amit piszkálok, mert én biztosan nem vagyok káptalan :-)
    Én self-hosted Bookstack-ben találtam meg a nekem megfelelőt, de határ a csillagos ég a megoldási lehetőségekre. Egy "baj" van velük, használni kell :)) . De az is igaz. hogy visszahozza az "árát".
    Villanyárak elszabadulása előtt nálunk is a "nagyobb" szerver ment 0-24-ben. Aztán osztottam / szoroztam, családi kupaktanácsot tartottam és lett egy itx-s kis gép ami 0-24, a "nagyobb" szerver alkalmi lett (tudom, ki/bekapcsolgatás esetleg HDD problémát okozhat, de összességében ez a kisebbik "baj" a villanyszámlával szemben). Így nekem a mérete miatt könnyebb volt monitor és billentyűzet közelbe rakni a kis kockát.
    A pf/opnsense/egyéb kérdésben Neked kell megtalálni a megfelelőt.

A LAN/hypervisor forgalom átmegy tekintetében igazad van, de ebben Vizion-nal vagyunk egy hullámhosszon. Nem gondolnám, hogy az otthoni dolgaink megérnék bárkinek a fáradtságot. Kis családot kioktattam, hogy mire kell figyelni, nem kattintgatni minden jónak tűnő ajánlatra.

Új hozzászólás Aktív témák