- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
regler19
csendes tag
Sziasztok
Csatlakoztattam a Proxmoxhoz egy 500 GB os hdd et avval a céllal hogy ide szeretnék buckupokat készíteni, semmi más nem kell hogy menjen róla csak a backup.Be is állítotam, frankó minden megy a backup ahogy kell, DE ha egy idő után v lemegy egy proxmox frissítés nem jöttem még rá pont mitől, de lényeg a lényeg ha kikapcsolom a servert majd vissza be a Backup(pve) mellett megjelenik egy kis szürke kérdőjel azt irja status unkown és konkrétan a backupok eltüntek. A Disk menüpontnál ezt látomés ezen volt pár backup.
Nem először történt ez már meg hanem kb 5x. annyit bírtam hogy leformáztam a hddet újra beállítottam egy pár napig meggy majd ez történik vele kikapcsolás után. Ez mitől van? neten keresgélve olyat láttam hogy ha ssdről készül backup akkor van ilyen.
Van valami megoldás rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Google Pixel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motoros topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest