- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
-
LOGOUT
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Kérdés:
Tegnap újrahúztam a házi szerverem, tárhelycsere miatt. Valamiért a saját telepítőjével sose lett jó a telepítés, ezért egy Debian 11-et raktam fel, és telepítettem rá a Proxmoxot.
Megcsináltam a két VM-em amit használok, beállítottam mindent úgy ahogy voltak, ám mikor másoltam fel a backupjaim, OOM-el elszállt az egyik.
8GB RAM van a gépben, egyik VM kapott 4/6GB-ot, másik 2/4-et. Egyik se használ folyamatosan maximumot, ám peakben előfordulhat néha. Na, mármost mivel mind a 2 VM Linux alapú, ugye ő szeret magának lefoglalni többet, emiatt feltolja a nagyobbra a memóriát, és elfogy. Hiába a valós foglaltság kevesebb...
Erre mi a megoldás, azon kívül, hogy leviszem a kiosztott memóriát?
Előző telepítésen működött jól, nem tudom most mi csúszott el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Házimozi belépő szinten
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Socket AM4
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest