Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
salazol
őstag
Mivel lcd panelokkal működnek, ezért a lassúság benne van a pakliban. Ahogy a tft-k fejlődnek, úgy valószínűleg a projektorok is, ki kell próbálni, milyenek játékra.
Pont ezekben az ''olcsó'' projektorokban van nagyon drága izzó. Láttam már 50e Ft árú projektorizzót is, bár meg kell hagyni, elég hosszú élettartamúak. Az áramfelvétel sem kicsi. Összegezve: rohadt jó lehet, de sok pénz kell hozzá. -
$JD$
csendes tag
Nem vagyok járatos a különböző képernyők (vagy inkább display-ek?) világában, csak nem olyan régen láttam projektort (újonnan úgy 300e forintért), és eljátszottam a gondolattal, hogy esetlegg... persze pénzem egyellőre nincsen rá, csak úgy kíváncsi lennék, mennyire alkalmas egy ilyesmi mondjuk a számítógép mindannapi használatára (játékra különösen)?
Szupi lenne ilyene mozizni is, biztosan :)
Aktív témák
- Formula-1
- Assetto Corsa Rally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- LEGO klub
- Tesla topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest