- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
salazol
őstag
Mivel lcd panelokkal működnek, ezért a lassúság benne van a pakliban. Ahogy a tft-k fejlődnek, úgy valószínűleg a projektorok is, ki kell próbálni, milyenek játékra.
Pont ezekben az ''olcsó'' projektorokban van nagyon drága izzó. Láttam már 50e Ft árú projektorizzót is, bár meg kell hagyni, elég hosszú élettartamúak. Az áramfelvétel sem kicsi. Összegezve: rohadt jó lehet, de sok pénz kell hozzá. -
$JD$
csendes tag
Nem vagyok járatos a különböző képernyők (vagy inkább display-ek?) világában, csak nem olyan régen láttam projektort (újonnan úgy 300e forintért), és eljátszottam a gondolattal, hogy esetlegg... persze pénzem egyellőre nincsen rá, csak úgy kíváncsi lennék, mennyire alkalmas egy ilyesmi mondjuk a számítógép mindannapi használatára (játékra különösen)?
Szupi lenne ilyene mozizni is, biztosan :)
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest