Hirdetés
- Sonarr és Radarr
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
A(z) LFS-ben régóta simán ki lehet szavazni a rendbontókat: betehetnének egy ilyen opciót szerintem... Egyszerű gombnyomás a szavazás (megy a verseny elrontása nélkül is), ami egy bizonyos ideig tart: ha megfelelő számú szavazat összejött, a rendbontó repül, egyébként a dolog "elévül": nem lehet önhatalmúlag kirúgni valakit. A gond csak az, hogy a szavazás kezdeményezése nem megy egy gombnyomással, tehát ha az ember versenyben akar maradni, akkor csak szavaznia könnyű, így tipikusan az kezdheti a szavazást, akinek már úgyis mindegy, mert kilökték... Az LFS-t anno egérrel játszottam: hiába láttam, hogy vki állatkodik, ha elkezdek kattintgatni, hogy a kiszavazását kezdeményezzem, már el is szállt a versenyem...

-
DigitXT
félisten
Nah, nyertem egy 30 körös TA-t.
Most már értem miért mondják, hogy "ebben a nagy pénz": amikor csak simán befutottam 3K körül kaptam, most 5K fölött.
-
-
DigitXT
félisten
Az miért lehet, hogy egyszer csak verseny közben kidob a Win asztalra? Olyan lefagyós feeling (a hang is beakad előtte 1-2 mp-re), csak érdekes, hogy utána az oprendszer, és a gép tökéletesen használható...
(Egyébként a Speedfannal is összeakad.
) De hogy ne csak a problémákat írjam: tetszik a játék, CRC2005 rulez.
Új hozzászólás Aktív témák

- Asus H110M-R LGA 1151 alaplap garanciával
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
(De tényleg.
) Mi lenne, ha magyarul írnád le?

Most már értem miért mondják, hogy "ebben a nagy pénz": amikor csak simán befutottam 3K körül kaptam, most 5K fölött.

(Egyébként a Speedfannal is összeakad.
) De hogy ne csak a problémákat írjam: tetszik a játék, CRC2005 rulez.