Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Creative997
őstag
válasz
Sixday #12223 üzenetére
Bemész a shopba és felrakod az összes tuningot az RX-7re és meglátod h full tuninggal mennyi a változás az alaphoz képest. Sőt, ki is tudod próbálni a test gombra kattintva, mud-on és circuit-en, anélkül h bármit is megvettél volna bele. Egyébként a felsőbb kategóriás autóknál már elég jelentős a változás...
A body upgrade a teljesítmény tuningnál van és a lényege h könnyíti a kocsit, megnő a végsebesség, a teljesítmény, a gyorsulás, a tapadás és a féktáv is (vagyis az csökken és a gyorsulás is). De méregdrága a többi tuninghoz képest!
Tegnap este nagyon sok agysejtemet elittam...
Rég fájt már ennyire a fejem..., azóta született pár hozzászólás, no
Én 21 múltam, tehát már legálisan is ihatok az USA-ban
Ugyan már, minden a pénz, a pia, a nők és a kocsik körül forog
(nyócker: pénz-pénz-p*na, először kell pénz, aztán még több pénz és aztán jöhet a p*na
) Sry, a másnaposság...
-
PaJa1
őstag
válasz
Sixday #12199 üzenetére
Nem összefüggést hanem összességet írtam. Egy egy fejlesztés megvételével nem sokat javul az autó. Nagy különbség van az alap és a teljesen feltuningolt autó között.
Nem kötelező megvenni semmit... De úgy nem sok esélyed lesz a játékban. Versenyért kapsz RPt, RPből vásárolsz hogy újra, jobban versenyezz
Amúgy már írtam én is meg más is, lehet hogy lemaradtál róla, de szerintünk fordítva kellene lennie az áraknak, az autó legyen drágább és a tuning olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- Keresünk dokkolókat
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő