Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
b1sti
senior tag
Hogy lehet AP szerezni a játékban?? Most biztos nagyképűnek hangzik
, de csak szimplán érdeklődöm, hogy a vásárláson kívül hozzá lehet e jutni! -
b1sti
senior tag
Azt meg tudja mondani nekem vki, hogy mi alapján tudom kiszámolni, hogy mikor kapok kulcsot?? A főmenüben a mileage, ha jól tudom, akkor azt mutatja, hogy hány mérföldet mentem?! Nem? És aszerint kevesebbet! Vagy én már nem tudom.
.. -
b1sti
senior tag
A motor részét mindenképp jobban megéri külön külön, de a többit nem tudom! Ha jól néztem meg most a dolgokat!
-
b1sti
senior tag
Véleményetek szerint mivel kezdjem a tuningolást? Handling-ből benne van az első szintű fék és gumi, a felfüggesztésből pedig a 2es. Ennyi van benne össze-vissza!

Egyébként vásárláskor az On-Sale fül alatt mik vannak? Amiket mások akarnak eladni vagy mi? Mert mindnek ugyanannyi az ára, mint a "rendes helyükön". -
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Kérhetnék egy olyan infot, hogy mivel lehet könnyen sok pénzt keresni a játékban??
Nagyon lassan megy így a játék elején.
Amúgy mit érdemesebb, megvenni a body kit-et, ami viszonylag minden tulajdonságon emel az autónak, vagy mindent külön-külön??? és még egy kérdés. Hogy a rating-em az miért vagyis mitől csökken? Köszi mindent! 
-
b1sti
senior tag
válasz
Mariann294
üzenetére
Köszönöm szépen!
-
b1sti
senior tag
Még egy kérdés! Amikor be akarok lépni egy versenybe, és kiírják az infokat, ott mit jelentenek azok a különböző ikonok?? (zöld kis autó, javító kulcs, stb)
-
b1sti
senior tag
Bocsi a sok hülye kérdésért!
de miért van az, ha belépek versenyezni, van ahol csak nézni tudom a versenyt, és menni nem! Ott figyel a kis kamera ikon! Ez miért van? 
-
b1sti
senior tag
Helo!
Mai nap folyamán kezdtem a játékot, és azt szeretném megkérdezni, hogy honnan tudok sárga kulcsot szerezi? Megcsináltam a missziókat, taskból ha jól emlékszem akkor semmit nem tudok, és a drive challange-ből pedig 2-t, mert csak két sárga kulcsom volt! Vagy most mit csináljak? Kezdejem tunningolni az autót, és menjek versenyezni vagy mi tévő legyek???
Légyszi egy kis infot! Köszi 
-
b1sti
senior tag
Egyébként mennyibe kerül egy AP?Lehet valahogy törölni a usert?
-
b1sti
senior tag
Nevet nem lehet változtatni, ha már elkezdtem játszani a játékkal??? Szerettem volna a HUN-t a nevem elé rakni.
-
b1sti
senior tag
Egyébként annak a proginak kell futnia miközben játszok???
-
b1sti
senior tag
válasz
Mariann294
üzenetére
babu87
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Teljesen új, kezdő játékos vagyok! Segítséget szeretnék kérni a beállításokhoz, mármint a server részéhez, és hogy mire érdemes a játék során figyelnem, mit vegyek, mit ne vegyek, egy kis tapasztalatot szeretnék gyűjteni! Előre is köszönök mindent!

Új hozzászólás Aktív témák

- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Windows 10
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Battlefield 6
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de csak szimplán érdeklődöm, hogy a vásárláson kívül hozzá lehet e jutni!
..

Amúgy mit érdemesebb, megvenni a body kit-et, ami viszonylag minden tulajdonságon emel az autónak, vagy mindent külön-külön??? és még egy kérdés. Hogy a rating-em az miért vagyis mitől csökken? Köszi mindent!