Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
SSP33DY
üzenetére
Wangán nagyon sok tényezőtől függ az, hogy milyen időt mész. Ott a váltó, nem mind1 abból milyet teszel fel, ott a nitro (lvl4-es), azt se mind1 milyen fordulaton adagolod neki. Rajtnál se mind1, hogy indulsz (nem feltétln a csuma gáz a jó, tegnapi ligafutamon pl. D0C úgy kirajtolt, hogy én csak pislogtam, pedig nem volt speedbugja mert késöbb sikerül megelőznöm). És még nem is beszéltem arról, hogy jobb időt lehet menni ha manulási váltót használsz. (ne sokkal ,de jobbat, ha jókor váltasz. Mondjuk kanyarosabb mapon már elég érdekes ara is figyelni
) Szvsz így már majdnem megvan egy 2-3 sec-el jobb idő, persze azt egy szóval se mondtam hogy nem áll fenn a speedbug lehetősége.Majd ha játszól akkor a játékban írj rám ,mert én is tegnap aktiváltam egy accos bulát és akkor dönthetnénk pár rekordot
(vagyi megpróbálnánk
), ha 2-en megyünk akkor leglább nem csak 2 kört enged...
Új hozzászólás Aktív témák

- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- GAMER PC (Core i7-10700K UNLOCK / 16GB DDR4 / Gigabyte RTX 2060 6GB OC / 1TB SSD + 1TB HDD) garancia
- Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Eladó xbox one x 1T tartozékaival
- Corsair CX Series CX650M 650W 80 PLUS Bronze PC tápegység
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Csere-Beszámítás! Sony PS VR 2 Headset. Gari-2027-05-05
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) Szvsz így már majdnem megvan egy 2-3 sec-el jobb idő, persze azt egy szóval se mondtam hogy nem áll fenn a speedbug lehetősége.
(vagyi megpróbálnánk
), ha 2-en megyünk akkor leglább nem csak 2 kört enged...