Hirdetés
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
csige791
tag
"Én türelmes vagyok, de ha balra nyomom, balra menjen, ha jobbra, akkor jobbra. Ha nem nyomom semerre, akkor meg egyenesen maradjon. Ezek nem olyan nagy elvárások egy autós játékkal szemben, nem?
Amúgy mijazhogy TM nem free? Tök free
"Elmondok 1 titkot : Bár ez nem rendes szimulátor de egy igazi versenyautó ha határon mész vele akkor nem biztos hogy ha balra nyomod akkor balra megy... , látom need for speed-en nevelkedtél, szar lehet.
-
törölt tag
Ööö, ja igen, bocs, azt nem tudtam hogy a Nations már full free, játszottam azzal is, de most nincs nálam üzemben. És ez is ingyen csatlakozik a szarverhez? Nekem most az United van, meg a Sunrise Extreme. Egyébként igaz amit mondasz, és sajnálom hogy ilyen hibákkal megy nálad. Lekopogom hogy nálam még nem csinált ilyeneket, de ha fog akkor repül!
Új hozzászólás Aktív témák

- Asztalos klub
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Azonnali navigációs kérdések órája
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Fotók, videók mobillal
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- FELÚJÍTOTT Refubished Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 5 16/512 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Amúgy mijazhogy TM nem free? Tök free
"