Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csige791
tag
"Én türelmes vagyok, de ha balra nyomom, balra menjen, ha jobbra, akkor jobbra. Ha nem nyomom semerre, akkor meg egyenesen maradjon. Ezek nem olyan nagy elvárások egy autós játékkal szemben, nem?
Amúgy mijazhogy TM nem free? Tök free
"Elmondok 1 titkot : Bár ez nem rendes szimulátor de egy igazi versenyautó ha határon mész vele akkor nem biztos hogy ha balra nyomod akkor balra megy... , látom need for speed-en nevelkedtél, szar lehet.
-
törölt tag
Ööö, ja igen, bocs, azt nem tudtam hogy a Nations már full free, játszottam azzal is, de most nincs nálam üzemben. És ez is ingyen csatlakozik a szarverhez? Nekem most az United van, meg a Sunrise Extreme. Egyébként igaz amit mondasz, és sajnálom hogy ilyen hibákkal megy nálad. Lekopogom hogy nálam még nem csinált ilyeneket, de ha fog akkor repül!
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Amúgy mijazhogy TM nem free? Tök free
"