Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Az utolsó közös út
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
Nem sokat játszottam vele max 4-5versenyt.De azt vettem észre joval több kör beállitható versenyenként bár ennek utána járok majd.Illetve 8 főnél 5 helyre mindenféle szorzó nélkül 2300Rp xp volt a jutalom.Bár lehet az uj pályán épp bonus volt érvényben.Félreértés ne essék én nem mondom azt mindenki dobja el amije van és irány oda.Csak megosztom azt a kevés tapasztalatom amit eddig szereztem.
Lehet bug-os még,pl tegnap legalább 5 percbe telt mig megtaláltuk egymást 3-an a 14 oldalon felsorolt szobában.Persze kiprobálástól elriaszt mindenkit az IP ban kitrükközése.
Jó lenne ha a Pt ben legalább a pályák belekerülnének.Tegnap Pt -n este hétkor Sim-ben egy szoba volt,még jó hogy megjöttünk OBHUN és futottunk pár jó kört Crea val és Wolfival.Persze mentünk eggyet ghost off is hát katasztrófa voltPh channelem eltünt nincs a listában sem lehet kibanolltatok onnan engem?
Nemigen látom igy mennyien játszanak innen,bár fotozás ota mindenki a barátom de lehet már nem?
Az Ap vásárlása most kezdődött volna de most igy kivárás lesz érdemes e egyáltalán beletenni egy kis pénzt.Ahhoz most Aerianak nagyot kell dobnia hogy jó magyar forintokat keressen magának.De szerintem erre nagy ivben "husvéti tojás"
Még lenne mit irnom de go dolgozni,bár lehet ez is sok már Hugó-bol.
Na majd ha lesz időm,és el nem ástok addig.
Üdv:Hugó -
MaxFecky
csendes tag
Kipróbáltam a mostani LevelR-t! Szerintem jelenleg úgy adja az xp-ket és rp-ket, mint a PT, ha nem többet. Szorzók és csajok nélkül ad néha akár 2k-t is futamonként (pályafüggő). 3x race nincs benne, de van 2x xp és 2x rp, ill. vannak Ap-ért csajok. Így már elég jól lehet fejlődni. A Rating renszer bekeményített, inkább romlik mint javulna. (anno 2950-el hagytam abba, most pár futam után romlott le 50-et, pedig legalább felét megnyertem). Viszont a morál leromlott szerintem: annak idején nem volt ennyi szándékos lökdösés, ha volt is esetleg akkor elnézést kértek, most nincs ilyen. Beléd mennek és megy tovább a júzer (loser
). Eltűnt a célnál való várás is. Senki nem foglalkozik a másikkal. Viszont rengetegen vannak a szervereken (kettő működik általában). Tegnap pl verseny módban 14 oldalnyi szoba volt. Persze az európaiakra is érvényes az arcade bu*ulás. Sokkal kevesebben tolják simben. Egy bugot már találtam: a subarum nem tartja meg a beállított színt, mindig át kell váltanom a garázsban. Egyenlőre ennyi, majd írok még tapasztalatokat.
Üdv. Max!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Xbox Series X|S
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest