Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkarcsik
csendes tag
Tisztelt Hölgyem, kedves Nepster!
Az nem véletlen később fékezés volt. Fékezés nélkül csapódtál a kocsi oldalába, utána mindketten a kanyarív külső részét szegélyező korláton végeztük. Csak Te kedvezőbb pozícióban, ezért tudtál megelőzni. Azt hited, hogy egy "Oh, Sorry"-val el van intézve.
A csapat jelenlévő többi tagját is folyamatosan lökdösted, rendkívül erőszakosan és törtetően mentél aznap. Én elhiszem, hogy bosszantott, hogy egy hozzád képest sehol nem lévő kezdő - mint én - több körön keresztül előtedd csetlik - botlik. Érzésem szerint ha gyorsabb vagy - mint általában - akkor meg tudtál volna előzni. De akkor és azon a pályán nem voltál gyorsabb.
Ha velünk játszol akkor vannak bizonyos szabályok, amit nem én találtam ki (OBHUN szabályok), amit be kell tartani. Ha nem tetszik akkor van más szoba, feltéve ha van, lehet ott próbálkozni az agresszív stílussal.
Itt kérnék a bunkózásért tisztelettel elnézést.
Kézcsókom! -
bakosgabor57
őstag
A hirtelen felindulásnak van egy olyan jó tulajdonsága, hogy gyorsan(mondjuk mára) el is múlik. A tettesnek is ilyen hirtelen felindulásból szaladt ki a kezéből a mondat, neki is elmúlt. Remélem nem gondoltad komolyan, és látunk még.
Egy abszolút tiszta előzést ghost off-ban(főleg a bétában, ahol szinte hely sincs) elég nehéz kivitelezni. Feltételezem, az előzés alapelveivel minden tapasztaltabb kolléga tisztában van.
Alapszabály, hogy mindig annak kell(jobban) vigyáznia, aki hátrányosabb helyzetben van. Ha valaki ezt betartja és csak egy kicsivel gyorsabb az előtte lévőnél, lehet sosem tud tisztán elmenni. Erre kéne a GHOST ON...
Új hozzászólás Aktív témák

- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- BMW topik
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest