Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisvardai
tag
válasz
mazda626
üzenetére
hello most hogy mondod nekem olyan ötletem volt de lehet,hogy már más is mondta nektek,hogy az lenne jó ahogy megy le a nap akkor a jatekba is sötétedjen!!HA ESTE 10 KOR ÜLSZ LE JÁTSZANI AKKOR CSAK sötét pályák lennének csak az a baj,hogy ez nagyon nehéz lenne megcsinálni mert a lámpa a kocsinak az egy kicsit furcsa merrt olyan most is az autók mint egy papir auto ugy néz ki szerintem ha lenne ilyen akkor az naon kira lenne!!!!
szerintem nagy zsir lenne a TA páylák nagy reflektor lámpákkal!!!!!meg a kocsi lámpa kira a visszapillantóba csak egy bazinagy fényet látsz ami 160 al jön ffeléd!!!!hehe!!
SZERINTEM JÓ LENNE DE APÁMNAK NEM TETSZIK!!! NEM TUDOM MIÉRT
mi a véleményetek az én bigyomrol????
Új hozzászólás Aktív témák

- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Autós topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Thrustmaster T248 Force Feedback Kormány és Pedálkészlet - PS5/PS4/PC - ÚJ! Bontatlan, 2 év garanc
- Gigabyte G32QC A 32" 1440p (2k) 165hz 1ms ívelt monitor
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i7 32GB 512GB Astro (3)
- Nothing Phone 3a alza.hu-s vásárlás, független, 8GB/128GB
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest