Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
Ma néztem meg a két napja felvett replay-t. Azért vettem fel, mert TA proban az utolsó tankolás után az előttem lévő tankolt, egy olyan speedbugot is, hogy csak néztem. A verseny elején mentünk egy kb.52.245 időt. Végig draftolva. A futam végére a speedbugos csávókám, egyedül kb.52.170 javította. Szóval egyedül volt jó 1 tizeddel gyorsabb, mint előtte ketten draftolva. A lényeg. A felvett replayben érdekesen tapasztaltam, hogy a csávó mikor a döntött kanyarra rámegy, nem hogy lassulna a gépe, hanem a fordulatszám addig pörög, míg a motor letilt már. 8-9e között végig a kanyarban. Hangból is lehet hallani, de belső nézetben gyönyörűen látszik a fordulatszám végig a piros zónában. (Egyszer még meg is csúszik az autó, de semmi, se lassulás, se ford.szám esés, semmi sem történik.) Mikor persze lejött az ívről a ford.szám is visszább esett, pedig akkor kellett volna nőni. Persze ez lehet csak az én gépemen van így, ha az ő replay-et néznénk, akkor minden 'normális lenne' (de attól függetlenül, túl gyorsan ment egyedül, hogy normális legyen).
Ezekután, ha versenyen tapasztalok valami speedbug gyanúsat felveszem, és ott is megnézem mitől lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest