- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
Ma néztem meg a két napja felvett replay-t. Azért vettem fel, mert TA proban az utolsó tankolás után az előttem lévő tankolt, egy olyan speedbugot is, hogy csak néztem. A verseny elején mentünk egy kb.52.245 időt. Végig draftolva. A futam végére a speedbugos csávókám, egyedül kb.52.170 javította. Szóval egyedül volt jó 1 tizeddel gyorsabb, mint előtte ketten draftolva. A lényeg. A felvett replayben érdekesen tapasztaltam, hogy a csávó mikor a döntött kanyarra rámegy, nem hogy lassulna a gépe, hanem a fordulatszám addig pörög, míg a motor letilt már. 8-9e között végig a kanyarban. Hangból is lehet hallani, de belső nézetben gyönyörűen látszik a fordulatszám végig a piros zónában. (Egyszer még meg is csúszik az autó, de semmi, se lassulás, se ford.szám esés, semmi sem történik.) Mikor persze lejött az ívről a ford.szám is visszább esett, pedig akkor kellett volna nőni. Persze ez lehet csak az én gépemen van így, ha az ő replay-et néznénk, akkor minden 'normális lenne' (de attól függetlenül, túl gyorsan ment egyedül, hogy normális legyen).
Ezekután, ha versenyen tapasztalok valami speedbug gyanúsat felveszem, és ott is megnézem mitől lehet.
Új hozzászólás Aktív témák

- Tőzsde és gazdaság
- Elemlámpa, zseblámpa
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- EA Sports WRC '23
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Vivaldi (böngésző)
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest