Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
válasz
Bekő Tóni
üzenetére
- /kissé olvasmányos/
-Hali! Megvolt az endurance 60 kör Norlandenringen, hát érdekesen indult...
Nem akartam indulni, mert a másik PTI eventen a Harpoonnal nem tudtam sehogyan 4 sec alá menni Hunterhez képest(1:33.x) én csak 37.1-et tudok... pedig már csak billel próbáltam, ráadásul észrevettem, hogy a kormányszög módosítja a billes kezelést..
mindent megtettem, hogy gyorsabb legyen az irányváltásom, de nem tudok úgy fékezni, fordulni, mint akár Te, vagy Hunter, Wipper, Puma, Caliber, McQueen, vagy bárki... (visszanéztem a Cobra kupát) hátnemértem... valami anomália lehet nálam, már a kormány eltávolítást tervezem... féktávon, kanyarban sokat kapok billel is... próbáltam help nélkül és több állásban(0-10-20-30-40-100%)
a balanszokat driftre, fordulósra állítva, féket is elöl, hátul, de nem mozog sehogyan sem úgy, mint nektek... fasza kör végén kapok 4-5 másodpercet... nemtom, lehet akár net laggolás is?? vagy én nemértem, de van, mikor jó a tempó, Cobra selejtezőben kormánnyal wipper tempóján voltam és nyertem...
Aztán ahogy spectatorban bementem közéjük, nagyon csalogattak, hívtak, mert volt még egy hely és amúgy is várták Anxiety-t, hát jólvan, végülis, max ha nem bírom WC, cigi nélkül, lelépek(60kör egy 2:40.x-es átlaggal kb 2.5 - 3 óra) mit veszítek, max uccsó leszek
Végül majd fél óra csúszással elindultunk, de 9-10 kör után a szoba kidobott mindenkit
:
RacerXNFS csinálta az event szobát, de valami komolyabb baj lett, mindenki újraindított, én a gépet is, aztán 50 körrel újra rajtoltunk. Ekkor már nem volt komoly baj, de én sajnos, először idén belaggoltam, éppen 5.-6. voltam, soep-pel meccseltem és emiatt lehagyott(kb 3 sec fagyás) szóval úgy voltam vele, nekem ez a kegyelemdöfés, ki is léptem. Aztán vissza-visszanéztem a közvetítésre, láttam, már Wipper sincsen versenyben, pedig elöl volt(Vele viccelődtünk előtte, h melyikünk adja fel hamarabb
) Úgy láttam, a catch up jól vizsgázott, mert a mezőny nem húzódott szét, végig egyenesen belül voltak, egyedül LightningMcQueen maradt le, direkt, mert laggolás miatt panasz volt rá, sajnáltam, hogy az egyetlen állva maradt magyar is esélytelenné válik... de fantasztikus teljesítménnyel végül visszatért az első helyre és nem bírtak vele
Gratulálok neki, jó lenne közénk a THOR-ba
Jó kis olvasmánnyá fajult a posztom, de remélem senki sem aludt el a végére :
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Milyen routert?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Jófogás tapasztalatok
- Asztalos klub
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- 10.gen PC // i5 10400F / RTX 2060 6GB / 16GB RAM / SSD+HDD //
- Ryezn PC // Ryzen 5 4500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD //
- MSI PRO X870-P WIFI
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
-
Nem akartam indulni, mert a másik PTI eventen a Harpoonnal nem tudtam sehogyan 4 sec alá menni Hunterhez képest(1:33.x) én csak 37.1-et tudok... pedig már csak billel próbáltam, ráadásul észrevettem, hogy a kormányszög módosítja a billes kezelést..
mindent megtettem, hogy gyorsabb legyen az irányváltásom, de nem tudok úgy fékezni, fordulni, mint akár Te, vagy Hunter, Wipper, Puma, Caliber, McQueen, vagy bárki... (visszanéztem a Cobra kupát) hátnemértem... valami anomália lehet nálam, már a kormány eltávolítást tervezem... féktávon, kanyarban sokat kapok billel is... próbáltam help nélkül és több állásban(0-10-20-30-40-100%)
) Úgy láttam, a catch up jól vizsgázott, mert a mezőny nem húzódott szét, végig egyenesen belül voltak, egyedül LightningMcQueen maradt le, direkt, mert laggolás miatt panasz volt rá, sajnáltam, hogy az egyetlen állva maradt magyar is esélytelenné válik... de fantasztikus teljesítménnyel végül visszatért az első helyre és nem bírtak vele
Gratulálok neki, jó lenne közénk a THOR-ba
Jó kis olvasmánnyá fajult a posztom, de remélem senki sem aludt el a végére :