Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Attka85

tag

válasz Bekő Tóni #29131 üzenetére

...őőő... Azt tudni kell, hogy a fejlesztést kb olyan, mintha te meg én csinálnánk pár hozzáértőbb haverral, mert nincs mögötte se cég, se kiadó nagy pénzzel, se igazából semmi, csak lelkes szabadidőben motyogó, próbálkozó srácok, akik örülnek minden segítségnek, ami lehet pénzbeli (GP) vagy segítségbeni( GS,GM, fejlesztő...).
    Tehát ha nem segítünk nekik, nem várhatunk sokat, pedig sokat tesznek érte, mi meg nem, csak várjuk a csodát... Egy a lényeg, hogy -mivel semmi sincs ingyen..sose volt- merjünk áldozni a szeretett játékunkra, hamár ingyenes, legalább vegyünk autót, szorzókat, pár ezresért, ami nekem annyit jelent(nem állok valami jól), hogy 2 ezret költök rá kb havonta...
    Ha összeadnám, azon vehetnék már komolyabb játékot, de van( Project CARS) és nekem nem a drága szuper játék okoz örömet és függőséget, hanem ez a kis régi játék, szuper játékmódokkal, sok pályán, jó társasággal, csapatokkal, emberekkel... Szerintem sokan így vagyunk ezzel.
    Mióta van PT, csak azzal játszom, pedig van pár jó játékom, de nekem ez A JÁTÉK...
    Én így látom, igazából neked írtam, de nem pont neked szántam, csak kijött belőlem gyorsan, mert mindenkinek tanulságos lehet, talán idén utolérheti magát a játék, ha az emberek, játékosok is akarják...
    :R

Új hozzászólás Aktív témák